Ήττα αλλά καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Βιτσέντζα η Καλλονή και δείπνο με τον Δήμαρχο του Πειο

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Βιτσέντζα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην ομώνυμη ιταλική πόλη.


Στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση στη Βιτσέντζα - και τέταρτη συνολικά επί ιταλικού εδάφους - η Καλλονή αν και στάθηκε πολύ καλά και είχε εν γένει αξιόλογη παρουσία γνώρισε την ήττα από την ομώνυμη ομάδα, με 1-0.

Κορυφαίος για τις "σαρδέλες" ο Αργεντινός - ελληνικής καταγωγής - νεοαποκτηθείς επιτελικός μέσος, Εμιλιάνο Ελλακόπουλος. Μάλιστα, ο νεαρός -  ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τη γρήγορη προσαρμογή του κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ιταλία - έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς.

Η Βιτσέντζα αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Serie B, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης. Δεν κατάφερε να ανεβεί, μέσα από τα play-offs, στη Serie A κι επομένως και η νέα χρονιά θα τη βρει στη Serie B.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ: Μαρκόνε, Σαμπιρίζι, Ντ' Ελία, Πατσιέντσα, Μπριγκέντι, Μπαντοβάνι, Βίτα, Γκαλιαρντίνι, Πετινάρι, Τσινένι, Γκάτο

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Κρολ, Ούκα, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Γιουκαρής, Μπουρούς, Γεωργίου, Ελλακόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι: Μανούσος, Μάρκοβιτς, Βαλιός, Κεϊτά, Ουνγιαλίδης και Δαύκος



Δηλώσεις Θαλή Θεοδωρίδη

Μας δόθηκε η ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι να τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όντως κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι με την ανάλογη προσπάθεια στη συνέχεια θα μπορεί η ομάδα να στηρίζεται και σε αυτούς. Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα και έχοντας κατανοήσει οι παίκτες μας τον τρόπο που θέλουμε να επιτιθόμαστε και να αμυνόμαστε, στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε το βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Δείπνο παρέθεσε ο Δήμαρχος του Πέιο Angelo Dalpez στον προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη και στον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Χωριανόπουλο. Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του Δημάρχου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις ενός παλιού νερόμυλου λίγο έξω από το Κόγκολο. Στο δείπνο παρευρέθηκαν μάλιστα και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Ο κ. Dalpez πρόσφερε μάλιστα στην ομάδα μας μία πλακέτα με το χαρακτηριστικό έμβλημα του Δήμου του Πέιο, και την αφιέρωση «Στην Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής με συμπάθεια και φιλία», ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας πρόσφερε στον κ. Δήμαρχο μια εμφάνιση της Καλλονής.


«Ήταν χαρά μας που σας φιλοξενήσαμε στην περιοχή μας» ανέφερε ο κ. Dalpez και συνέχισε «ευχόμαστε στην Καλλονή να πετύχει τους στόχους της και την περιμένουμε ξανά του χρόνου». Ο Δήμαρχος του Πέιο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα μας αλλά και τη Λέσβο για την οποία ζήτησε να μάθει αρκετές πληροφορίες. Από την πλευρά τους ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός της Καλλονής τον ευχαρίστησαν τόσο αυτόν όσο και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους για την άψογη φιλοξενία στο Πέιο και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη φυσική ομορφιά της περιοχής.