Φιλανθρωπικό χορό για την Κυψέλη από τη δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακης Ένωσης Μελβούρνης και Βικτωρίας

Εκπροσωπούμε τη δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακης Ένωσης Μελβούρνης και Βικτωρίας .


Πήραμε τη πρωτοβουλία να διοργανώσουμε για πρώτη φορά χορό για τη δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακης Ένωσης με φιλανθρωπικό σκοπό του οποίου κέρδη της εκδήλωσης θα διατεθούν στο μικτό κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες "η Κυψέλη" στη Μυτιλήνη για κάλυψη αναγκών και εξοπλισμού του κέντρου.

Το ενδιαφέρων και η αγάπη μας για την πατρίδα, το όμορφο νησί μας και τους συντοπίτες μας, δε μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας. Έτσι αποφασίσαμε, δειλά, μια ομάδα της δεύτερης γενιάς της Παλλεσβιακής, να ευαισθητοποιηθούμε και να γίνουμε μπροστάρηδες, στην ενημέρωση, συνεργασία και κάλυψη αναγκών του νησιού μας, να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να έχουμε μια πιο άμεση επαφή με τους διοικητικούς της Λέσβου.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο κέντρο "kinisi live" στις 19 Ιουνίου 2015. Παραβρέθηκαν 142 άτομα σε ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Το σύνολο του κέρδους ανήλθε στις $7490, από τα οποία $2237.50 θα διατεθούν στη φάρμα της Παλλεσβιακής Ένωσης σαν δείγμα ευγνωμοσύνης για τη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη του κεντρικού συμβουλίου της Παλλεσβιακής. $5252.50 , θα διατεθούν αποκλειστικά στο κέντρο " η Κυψέλη " της Μυτιλήνης για αγορά ειδικού εξοπλισμού (ενεργόπαθητικό ποδήλατο, ένα ειδικό ηλεκτρονικό ποδήλατο ενεργητικής και παθητικής κινησιοθεραπειας άνω και κάτω άκρων) και κάλυψη μεταφορικών αναγκών των μελών του κέντρου.

Δεσμευόμαστε στη δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον και στη διατήρηση της Παλλεσβιακής Ένωσης με απότερω σκοπό την προώθηση των ηθών και των εθίμων μας στις επόμενες γενιές !

Εκ της Παλλεσβιακής Ένωσης Μελβουρνης και Βικτωρίας