Και εγενετο σύνδεσμος φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης «ΘΥΡΑ 3 της Πάτρας»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων Αιολικού της Πάτρας μέσω της οποίας αναγγέλλουν την δημιουργία συνδέσμου.


Περιμένοντας τις ανακοινώσεις για τον νέο σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας οι οργανωμένοι οπαδοί Αιολικού Μυτιλήνης της Πάτρας ακολουθούν τις εξελίξεις και ουσιαστικά ‘’ανεβαίνουν ‘’μαζί με την ομάδα στην επόμενη κατηγορία .

Η ANAKOINΩΣΗ

Ζώντας στην πόλη της Πάτρας ,κυρίως σαν σπουδαστές σε σχολές, και βλέποντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε από την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, αποφασίσαμε να ενεργοποιηθούμε ακόμα περισσότερο, και να οργανωθούμε, ώστε να βοηθήσουμε την πορεία της για την Β Εθνική.

Έτσι προχωράμε στην οργάνωση της ΘΥΡΑΣ 3 της ΠΑΤΡΑΣ, με σκοπό την συσπείρωση όλων των φιλάθλων του ΑΙΟΛΙΚΟΥ που ζουν στην Πελοπόννησο, την ενεργοποίηση τους, και την διοργάνωση εκδρομών ειδικά στους αγώνες που θα δίνει η ομάδα μας, σε αυτήν.
Καλούμε όλους τους Λέσβιους, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Πάτρας , κυρίως, αλλά και σε άλλες πόλεις τη Πελοποννήσου, να επικοινωνήσουν με την προσωρινή διοίκηση του συνδέσμου μας, να εγγραφούν σε αυτόν, και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας.


ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟ