Φίλιππος Πλιάτσικας και Γιάννης Μηλιώκας στο Κάστρο Μυτιλήνης-Δευτέρα 20 Ιουλίου- Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com

UPDATE: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΟΛΗ συναυλίας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ στις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στο κάστρο Μυτιλήνης-Ακύρωση διαγωνισμού


Στο κάστρο Μυτιλήνης την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 21:30 θα γίνει η μεγάλη συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Μηλιώκα

Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια απο τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων" κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη Μηλιώκα “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ” και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!


Τιμές Εισιτηρίων:    Προπώληση: 10 ευρώ   -   Πόρτα: 13 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:   www.viva.gr   -    11876   -   Juke Box music store, λαδάδικα 31Α Μυτιλήνη, Τηλ.:  2251022485  &  GO CYBER,  Ερμού 101,  Τηλ.: 2251037212.

ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  20  ΙΟΥΛΙΟΥ  2015   -   21 : 30   -   ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com


Σύντομα θα γίνει κλήρωση από το lesvospost.com για εισιτήρια..Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Σύντομα θα ανακοινωθούν διαγωνισμοί για εισιτήρια παραστάσεων και συναυλιών από το LesvosPost.com που φέτος κλείνει 3 χρόνια στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης..