Δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου για την Α2 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας…(φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας, στους αγώνες για την άνοδο στην Α2 Γυναικών το διάστημα 24-28/6/15 στην Αθήνα


Η προσπάθεια των κοριτσιών, που όλες είναι ερασιτέχνες, ήταν πάρα πολύ μεγάλη, και σε όλα τα παιχνίδια ,είχαν να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες αθλήτριες , που αμείβονταν από τις ομάδες τους .Παρόλα αυτά  έδειξαν ότι υπάρχει σαφής βελτίωση στο επίπεδο του μπάσκετ της Λέσβου.

Η ομάδα του Θησέα, είχε στην σύνθεση της, δύο (2)  Κορασίδες ,-ΤΑΜΒΑΚΕΛΛΗ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΦΩΤΕΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,- γεννηθείσες το 2001, που ήταν οι μικρότερες , ηλικιακά, που συμμετείχαν στο Τουρνουά.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους προπονητές της Εθνικής ομάδος Κορασίδων , ένας εκ του τεχνικού τιμ της εθνικής κορασίδων, ο κ.Βελισσαράκος παρακολούθησε τα παιχνίδια του Θησέα, στα οποία δόθηκε αρκετός  χρόνος στην συμμετοχή των δύο κορασίδων.

Οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν πολύ καλές, παρόλο που είχαν να αντιμετωπίσουν Γυναίκες,  και φυσικά ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κλίσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Μελετιάδη  Ευριπίδη, στα κλιμάκια Κορασίδων, για τα επόμενα φιλικά με την Ρουμανία.

Επίσης τα κορίτσια επισκέφθηκαν, μετά από πρόσκλησης τους,  τα γραφεία της ΕΟΚ, και παρακολούθησαν προπόνηση κλιμακίων στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν , και να φωτογραφηθούν με την παίκτρια της εθνικής  γυναικών –Άρτεμη Σπανού

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου , είναι πολύ ευχαριστημένο από την προσπάθεια όλων των αθλητριών της ομάδος, τις ευχαριστεί για όλες τις ώρες που αφιέρωσαν στις  ιδιαίτερα προπονήσεις και τους αγώνες, και εύχεται στις κορασίδες, να έχουν την ίδια ανοδική πορεία και στο μέλλον.