Ανοίγει το Σάββατο 04 Ιουλίου η BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU στην Μυτιλήνη (Φώτο)

Ο θαυμαστός κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας καταφθάνει στη Λέσβο και μας πλημμυρίζει με μοναδικά και εκλεκτά αρώματα.

Η Στέλλα Σουτζιδέλλη σε συνεργασία με την Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence" εγκαινιάζουν, το Σάββατο 4 Ιουλίου το πρωί, μια όμορφη και φιλόδοξη συνεργασία που θα στεγαστεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Με ζητούμενο τη διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό, η νέα αυτή επιχειρηματική πρόταση βασίζεται στη βιωματική εμπειρία και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν, αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή, μοναδική, σύνθεση αρωμάτων. 

Η boutique θα διαθέτει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά αρώματα, τα οποία αποτελούν πιστές αναπαραγωγές επωνύμων αρωμάτων. Θα ανακαλύψετε επίσης αρωματικά χώρου, είδη περιποίησης και ενυδάτωσης σώματος, αιθέρια, αρωματικά, καλλυντικά έλαια και άλλα είδη εξαιρετικής ποιότητας, σε συμφέρουσες καιπροσιτές τιμές.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU για την Λέσβο θα είναι η Στέλλα Σουτζιδελλη η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια κατάστημα Ειδή Δώρων- Καπνιστού-Ρολόγια στην Ερμού 42(Στοά Βεκρελλη). Το μοναδικό κατάστημα «Ζώνιου» στην Μυτιλήνη θα κάνει opening στις 4 Ιουλίου το πρωί. Το κατάστημα από 4 Ιουλίου θα το βρείτε επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας)


Σύντομα θα έχουμε βίντεο και φωτογραφίες από το ολοκαίνουριο κατάστημα της Μυτιλήνης.