Σε ρυθμούς Ραπ το OXY CLUB με τους «NIVO & TNS» with Dj VOX #Παρασκευή 26 Ιουνίου (Πέτρα Λέσβου)-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Αυτή την Παρασκευή (26 Ιουνίου), πετάνε τα μικρόφωνα σε μια βαλίτσα και παίρνουν το δρόμο για τη Λέσβο ώστε να παρουσιασθούν Live στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 οι NIVO & TNS θα βρίσκονται στο OXY CLUB και θα σας ξεσηκώσουν με όλες τις νέες αλλά και διαχρονικές τους επιτυχίες!!!


Αναμένεται, όπως και κάθε άλλη φορά εξάλλου, να ξεσηκώσουν το κοινό με τα αγαπημένα: «Καλημέρα Ελλάδα», «Κλείστε μου το στόμα», «Κάρτα», κ.α. Σε αυτή τη μοναδική live εμφάνιση,

Ένα Party Που δεν πρέπει να Χάσετε !!

~~Μετράτε Αντίστροφα~~

LIVE OI : || NIVO || 

                 ||TNS||

Dj Set :Dj VOX

.And the party goes on...

This Friday 26 June we welcome NIVO & TNS with Dj VOX and our residence Djs, Kiriakos D. & Antony Pl, for a super live appearance. 

Don't miss it !!!

Supported from OXY Residents Antony PL & Kiriakos D




ΝΙVΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

O Νίκος Βουρλιώτης γεννήθηκε στον Κορυδαλλό τον Αύγουστο του 1970. · Ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα σαν γραφίστας και στην συνέχεια σαν πολιτικός γελοιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η αγάπη του για τη μουσική τον έσπρωξε, στα μέσα της δεκαετίας του '80, πίσω από τα πλατό, στη θέση του DJ παίζοντας soul, funk & rap. Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, δημιούργησε μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, τους Goin' Through.

Συνεργάστηκε δισκογραφικά με πολλούς και διάφορους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων: Βασίλης Σαλέας, Βλάσης Μπονάτσος, David Lynch, Terror X Crew, Λάκης Παπαδόπουλος, 'Aλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέλιος Ρόκκος, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Γιώργος Μαζωνάκης κ.α. κερδίζοντας απ' όλη αυτή τη δραστηριότητα 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο.

Έχει στο ενεργητικό του 1maxi-single, 5Lp's, 5cd-singles καθώς και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

Το 1998 δημιούργησε το δικό του δισκογραφικό label με το όνομα "Family" συνεργαζόμενος με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες μεταξύ των οποίων, τη BMG, την Planetworks, την Universal και πολύ πρόσφατα την Lyra, την Def Jam Recordings στην Νέα Υόρκη και την Stars Records στη Βουλγαρία.

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι αυτός που ενημερώνει "μουσικά" τους Hip Hopers της χώρας, παίζοντας για 8η συνεχόμενη χρονιά στο "Folie Club" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και σε άλλα clubs της Αθήνας όπως το Camel club, το Βudha club κ.α. Tαυτόχρονα είναι και ο δημιουργός της μουσικής εκπομπής "Streetbeat", στο MAD TV και τον Kiss Fm 90,9 καθώς και ο παραγωγός των 2 Streetbeat συλλογών σε CD, από την BMG και τις Sony, Universal.

Aπο το καλοκαίρι του 2002, ο Νίκος Βουρλιώτης συνεργάζεται με την Puma σαν entertaintment marketing manager της εταιρείας που είναι και χορηγός των Goin' Through.

Μέσα στο 2002 θα παρουσιάσει με τους Goin Through το νέο του CD-single με τίτλο "Hip Hop mania" σε συνεργασία με τον Βούλγαρο ράπερ MИIIIO IIIAMAPA που θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Βουλγαρία καθώς κι ένα εξαιρετικά "δυνατό" ράπερ, τον Ominus σε παραγωγή του DJ των Goin Through , DJ "s".

La Sagrada Familia" είναι ο τίτλος του νέου album των Goin' Through που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004. · Δύο χρόνια μετά το τελευταίο χρυσό album, ο Νίκος Βουρλιώτης και οι Goin' Through επιστρέφουν με το cd "Vendetta". Mε το album αυτό παίρνουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί και καυτηριάζουν με μοναδικό τρόπο τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Το album έχει συμμετοχές από όλο το roster του Family (TNS, Tαραξίας, SIFU VERSUS, Ισορροπιστής, Αλέξης Δ, ΟMINUS, ΘΗΡΙΟ).


Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

Γενική Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 
  

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos