Οι Locomondo μαζί με τους BeatGhosts και τη Marfie στο Δημοτικό Στάδιο Ραφήνας

Η ανατολική Αττική υποδέχεται με ένα ιδιαίτερο μουσικό γεγονός το φετινό καλοκαίρι, καθώς το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Ραφήνας θα πραγματοποιηθεί μια μεγαλοπρεπής συναυλία με καλεσμένους τους μοναδικούς Locomondo, όπου μαζί τους θα εμφανιστούν οι BeatGhosts και η Marfie!


Η μεγάλη αυτή συναυλιακή βραδιά, που σκοπό έχει να χρωματίσει με ήχους και θετική διάθεση το κοινό που θα παρευρεθεί, διοργανώνεται από το café-bar Puga Pyga, υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π, τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Αετός Πικερμίου και την Sound Best Production.

Οι Locomondo αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μουσικά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομά τους προέρχεται από τις λέξεις loco (σημαίνει τρελός στα ισπανικά) και mondo (κόσμος στα ιταλικά), μαζί «τρελός κόσμος»! Τα τραγούδια τους είναι ένας μουσικός συνδυασμός από reggae, ska και latin ρυθμούς, που συνοδεύονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με επιπρόσθετα στοιχεία προερχόμενα από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Τη βραδιά θα ανοίξουν η Marfie, ερμηνεύοντας ζωντανά το "Χαμένη Μου Αγάπη" καθώς και την ολοκαίνουργια κυκλοφορία της “Το Καλοκαίρι (Για Μένα Είσαι Εσύ)”, και οι BeatGhosts με την πρόσφατη dance επιτυχία τους "Spell", το video clip του οποίου βρίσκεται σταθερά από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Hitlist Hellas του μουσικού καναλιού MTV, ανεβαίνοντας μάλιστα στην πρώτη θέση πριν από μερικές εβδομάδες!

Προπώληση / πληροφορίες: 2106036018 και στο VIVA.gr
Τιμή προπώλησης: 8€
Στα εκδοτήρια του σταδίου: 12€

Στα παρακάτω links μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν: