Στην κυκλοφορία το ελληνο/αγγλικό FREE PRESS Summer 2015 με τίτλο Lesvos The Other Aegean (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η έκδοση του νέου ελληνο/αγγλικού FREE PRESS 2015 που εκδίδει κάθε χρόνο ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου με τον τίτλο Lesvos. The Other Aegean.


Η φετινή του έκδοση είναι 40 σελίδες και αναφέρεται στις κάθετες αγορές πάνω στις οποίες στηρίζεται η ταυτότητα της Λέσβου. Πολιτισμός και ιστορία, Γαστρονομία, Περιπατητικός και Ποδηλατικός τουρισμός, Θρησκευτικός τουρισμός, Παρατήρηση πουλιών, Ευεξία, κ.α.

Είναι ο πιο ολοκληρωμένος τουριστικός οδηγός της Λέσβου, με πλήρη λίστα των επιχειρήσεων των μελών του Φορέα, χάρτη της Λέσβου και πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστεί ο επισκέπτης, καθώς για τα πολιτιστικά, μουσικά, εικαστικά και αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου για το καλοκαίρι 2015.

Το νέο FREE PRESS καθώς και οι υπόλοιπες εκδόσεις (1o FREE PRESS στην τουρκική γλώσσα, χάρτες περιπατητικών διαδρομών, χάρτες οικισμών, σήματα μελών κλπ) ήδη διανέμονται από τα γραφεία του Φορέα και τις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί η διανομή τους για όλη την Λέσβο.