Βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες Αγιασου για τη σπουδαία κοινωνική τους προσφορά (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30΄ μμ στο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου συνδιοργάνωσε με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών Αγιάσου για τη σπουδαία κοινωνική τους προσφορά και ενημέρωσης των κατοίκων για την Εθελοντική Αιμοδοσία.


Η εκδήλωση περιλάμβανε σύντομο απολογισμό δράσης της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου από τον Παναγιώτη Μ. Κουτσκουδή και απονομή τιμητικών διακρίσεων σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες Αγιάσου, ενημερωτική ομιλία της κ. Ασημίνας Πανουσάκη, γιατρού ιδιαίτερα έμπειρης σε θέματα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Επίτιμης Προέδρου  του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευεργέτουλα, προβολή βίντεο και διαφανειών για την Εθελοντική Αιμοδοσία, παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Ακολούθησε μπουφές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, ο κ. Σίμος Χαραλάμπους, γιατρός, Αντιπρόεδρος του παραπάνω ΝΠΔΔ, ο κ. Νίκος Μαυρουδής, γιατρός, Πρόεδρος της Επιτροπής  Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου, η Ιωάννα Σίμου, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευεργέτουλα, η Αγροτική Γιατρός Αγιάσου κ. Ιφιγένεια Στίγκα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου κ. Μιχάλης Ευαγγελινός, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρκετός κόσμος.  

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ