Ποια ήταν η Ελένη Γαληνού- Αγαπημένη μητέρα του Δημάρχου Λέσβου- Καλό ταξίδι και κουράγιο Δήμαρχε

Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου νοσηλεύονταν, η μητέρα του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, Ελένη Γαληνού σε ηλικία 89 ετών.

Ποια είναι η μητέρα του Δημάρχου Λέσβου

Ελένη Γαληνού, το γένος Σάλτα. Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσομαλλούσας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου ή στην Κυψέλη.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Δήμαρχος Λέσβου στάθηκε στο πλευρό της παρά την κούραση και τις πολλές αρμοδιότητες που έχει στο Δήμο Λέσβου, εκείνος ήταν και στυλοβάτης στον Δήμο Λέσβου αλλά και στο πλευρό της αγαπημένης του μητέρας..


Το προσωπικό και ο Δ/ντης του lesvospost.com εύχονται στον Δήμαρχο Λέσβου συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη και ας είναι ελαφρό το χώμα που θα την σκεπάσει..

Ανακοινώσεις:

Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου, με την είδηση του θανάτου της μητέρας του Δημάρχου Λέσβου, Ελένης Σάλτα – Γαληνού, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της.


Η εκλιπούσα υπήρξε υπόδειγμα συζύγου και μητέρας στηρίζοντας πάντα την οικογένεια της σε δύσκολες στιγμές. Η πορεία της ζωής της όπως και οι αξίες που πρέσβευε, ας αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. 


Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Ψάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Ψάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, καθώς και στην οικογένειά του, για την απώλεια της μητέρας του Ελένης Γαληνού.

Εύχονται υγεία, κουράγιο και να τη θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις

Ανακοίνωση Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, σας μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας σας, σας ευχόμαστε κουράγιο και υγεία για να τη θυμάστε.


Ο Αντιπρόεδρος
του Διοικητικού Συμβουλίου
της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου

Τζιμής Ευστράτιος

Αντιδήμαρχος Λέσβου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΤΟΣΥΝ Λέσβου για μητέρα Δημάρχου Λέσβου

Το ΤΟΣΥΝ Λέσβου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Λέσβου για τον θάνατο της μητέρας του.

"Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο της αγαπημένης μητέρας του Δημάρχου Λέσβου κου Σπύρου Γαληνού. Υπήρξε ικανός άνθρωπος, καλή μητέρα και αφοσιωμένη στα παιδιά της. Ας είναι ελαφρύ τα χώμα που την σκεπάζει"

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου ή στην Κυψέλη.


Με εκτίμηση το Δ.Σ του
ΤΟΣΥΝ Λέσβου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Πρόεδρος, το Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, πληροφορούμενοι το θάνατο της κ. Ελένης Σάλτα – Γαληνού, μητέρας του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και συζύγου του αειμνήστου βουλευτή, Δημάρχου και ήρωα της αντίστασης κατά της Γερμανικής Κατοχής Μίμη Γαληνού, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά της.
                               
Η Ελένη Γαληνού, υπήρξε ικανότατη και δραστήρια γυναίκα, εξαίρετη σύζυγος και συμπαραστάτης του συντρόφου της Μίμη Γαληνού στα δύσκολα χρόνια του πολέμου, καθώς και αφοσιωμένη μητέρα των δύο τέκνων της Αλέκου και Σπύρου και γιαγιά των έξι εγγονών της, που ανέθρεψε με αρχές, αξίες και ηθική.  

Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια, να την θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.


Ο Πρόεδρος Μυτιλήνης,                                              Ο Γραμματέας του Συμβουλίου
  

   Πάνος Μιχ. Πίτσιος                                                               Γιώργος Καρίνος