Ανακοινώνετε ο νέος προπονητής της Καλλονής- Και φέτος βασική προετοιμασία στην Ιταλία-Κρούση Ανόρθωσης σε Λεοζινιο

Μπορεί ο Βαγγέλης Βλάχος να μην αποτελεί και επίσημα παρελθόν ακόμα από τον σύλλογο, οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο, τρέχουν τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον επόμενο τεχνικό που όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας, λογικά, θα γίνει και φέτος στην Ιταλία.

Ενδιαφέρον από Ανόρθωση για Λεοζίνιο

Την ίδια ώρα που στην Καλλονή δεν έχουν συμφωνήσει με τον Λεοζίνιο για την παραμονή του στο νησί, έντονο είναι το ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για το Βραζιλιάνο μέσο.
Από το 2011 βρίσκεται στην Καλλονή ο Λεοζίνιο, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα βρίσκεται και πέμπτη σερί σεζόν στην ομάδα της Λέσβου.

Στις "σαρδέλες'', όπου παράλληλα "τρέχει" και το θέμα του προπονητή, δεν έχουν βρει ακόμη τη "χρυσή τομή", με το Βραζιλιάνο.

Την ίδια ώρα, η Ανόρθωση έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Λεοζίνιο, στον ατζέντη του Βραζιλιάνου μέσου.

Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε, ωστόσο ακόμη πρόταση δεν έχει κατατεθεί για την απόκτηση του 29χρονου επιτελικού μέσου.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή περιμένει να δει την οικονομική πρόταση κι αναλόγως θα κρίνει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του Βραζιλιάνου.


Με πληροφορίες sport24.gr