Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λέσβου και οι συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδικά απόρων

Ολοκληρώθηκαν για εφέτος τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λέσβου, καθώς επίσης και οι συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδικά απόρων οικογενειών του Δήμου μας.


Χθες, σε μια λιτή τελετή που οργανώθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, βραβεύτηκαν όλοι οι εθελοντές που στήριξαν το κοινωνικό φροντιστήριο και την λογοθεραπεία.

Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του Δημάρχου μας, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπορούσε  είναι απόψε μαζί μας και τα ευχαριστώ των εξήντα απόρων οικογενειών μας, των οποίων τα παιδιά ωφεληθήκαν από τον εθελοντισμό και την ευγενική προσφορά σας. Χωρίς εσάς, τα παιδιά αυτά, δεν θα είχαν την δυνατότητα βοήθειας.

Πρέπει, επίσης, να τονίσω ότι ως Δήμος είχαμε την χρονιά που πέρασε και μια πρωτοπορία. Συμπαραστάτες μας στο Κοινωνικό μας φροντιστήριο, στάθηκαν και ιδιωτικά οργανωμένα φροντιστήρια.

Ως ελάχιστο δώρο τιμής από εμάς: το τιμητικό σας δίπλωμα, το βιβλίο «Μακαρία» του Τάκη Χατζηαναγνώστου, το μετάλλιο της πόλης της Μυτιλήνης και η ευγνωμοσύνη όλων μας . Ελπίζοντας σε ανανέωση του ραντεβού μας το Σεπτέμβριο, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Βραβεύτηκαν:

η Λογοθεραπεύτρια Μόσχου Μαρία
 οι καθηγητές: Βαλάκος  Παναγιώτης, Βγενά  Κατερίνα,  Γαβριήλ Νίκος, Γεωργακοπούλου Ελένη, Εμμανουήλ Νόρα, Ηλεία   Ειρήνη, Κανδύλη Δέσποινα,
Καραγεωργίου Ειρήνη, Κωσταντάρα Αδαμαντία, Μαμάκος Γιάννης, Μανιάτη Ειρήνη, Παπαδοπούλου Έλενα, Παπάζογλου Γιάννης, Σταμάτη Μαρίνα, Χαλκιώτη Νίκη και Χατζή Ευστρατία.


Και τα φροντιστήρια:  «Κονταξής- Μανιάτης», «Πρότυπα Φροντιστήρια» και στο «Φροντιστήριο Πράξις».