Στην Μυτιλήνη τα μεγάλα αστέρια του Ολυμπιακού-Φιλικό αύριο στο στάδιο Μυτιλήνης «Παλαίμαχοι Παλεσβιακου-Βετεράνοι Ολυμπιακού»

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους έναν ακόμη σημαντικό αγώνα, με τον οποίο θα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.


Πάντα πρωτοπόροι στον τομέα της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους ακόμη έναν σημαντικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η υπ’ αριθμόν 637 (!) αναμέτρηση γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) στη Μυτιλήνη και το παρών θα δώσουν μεγάλα ονόματα της ιστορίας του Θρύλου!

Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Νίκος Γιούτσος, Σωτήρης Γκαβέζος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Τάσος Μητρόπουλος, Πέτρος Ξανθόπουλος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης, Παναγιώτης Τσαλουχίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Σίνισα Γκόγκιτς, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Θεόδωρος Παχατουρίδης, Αντώνης Τζανετουλάκος, Χρήστος Καλτσάς, Αντώνης Γλύκας, Αλέκος Κακλαμάνος, Δημήτρης Καλύκας, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, Γιάννης Λάλας, Σωκράτης Κοψαχείλης, Γιώργος Ασπρογέρακας, Πέτρος Ρηγούτσος, Γιάννης Σιδέρης, Άρης Σταμάτης, Θεόφιλος Καλύβας, Μίλτος Κουμαργιάς, Φώτης Καλαμάρας.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής. Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα, παρουσία των τοπικών αθλητικών και πολιτικών φορέων, ενώ θα τιμηθεί ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Παράλληλα θα τιμηθούν και οι Γιώργος Δαρίβας, Γιώργος Σιδέρης και Γιώργος Δεληκάρης. Πρόντες θα είναι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κ. Γιώργος Παύλου.