Διανομή ενημερωτικό υλικό και ενθύμια σε κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης από τον Σ.Ε.ΑΔ.Ο για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης την Κυριακή 14 Ιουνίου θα διανείμει σε κεντρικά σημεία της πόλης μας ενημερωτικό υλικό και ενθύμια αφιερωμένα σε αυτή τη σημαντική ημέρα στους πολίτες της πόλης μας.


Ακολούθως το απόγευμα της ίδιας μέρας στη Πλατεία Σαπφούς  θα στηθεί ενημερωτικό κιόσκι για να προβάλει τα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να λύσει απορίες των πολιτών πάνω σε αιμοδοτικά θέματα ενώ θα συνεχιστεί η διανομή του υλικού σε περαστικούς.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους δωρητές αίματος και όλους αυτούς που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Σ’αυτούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Δεν ξεχνάμε το τριήμερο αιμοδοσίας που ακολουθεί:

Δευτέρα 15, Τρίτη 16, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015
Στο Ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Ώρες προσέλευσης αιμοδοτών 9:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00.