Συντονισμό τοπικών φορέων για το θέμα των μεταναστών προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Επιστολή με θέμα τη διαχείριση του προβλήματος των προσφύγων και των μεταναστώνπου αποβιβάζονται καθημερινά κατά εκατοντάδες στο νησί της Λέσβου, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης.



Επιστολή με θέμα τη διαχείριση του προβλήματος των προσφύγων και των μεταναστώνπου αποβιβάζονται καθημερινά κατά εκατοντάδες στο νησί της Λέσβου, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, απευθυνόμενος στη Γ. Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,  στο Δήμο Λέσβου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, και στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Η επιστολή με αρ.Πρωτ.:1767/02-06-15 αναφέρει τα εξής:

«Ενόψει της δύσκολης κατάστασης που έχει προκύψει εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών που εισέρχονται σε καθημερινή βάση στο νησί μας και δεδομένου ότι το μεγάλο ρεύμα προσφύγων πολέμου αναμένεται να ενταθεί τους επόμενους μήνες, ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, στο μέτρο που τον αφορά για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και ιδιαίτερα της αγοράς, προτείνει τη δημιουργία και λειτουργία ενός συντονιστικού οργάνου, (την ευθύνη του οποίου θα έχει όποιος ήθελε προταθεί από τους παραλήπτες της επιστολής) με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται».