Η δουλειά του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης σε τροχαίο-Πως το ΕΚΑΒ μας σώζει από βέβαιο θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με όλη την διαδικασία παραλαβής σοβαρά τραυματία από τροχαίο ανέβασε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.


Λεπτομέρειες από το ΕΚΑΒ για το τροχαίο και τον τραυματία:

Κατευθυνόμαστε σε τροχαίο με εμπλεκόμενους ΙΧ & μοτο

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Π.Α. για την συγκατάθεση του να ανεβάσουμε το ατύχημα του στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουμε την δουλειά του ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. 

Η άφιξη μας στο σημείο στα 4 λεπτά μετά την τηλεφωνική κλήση. Η παραλαβή μας στα 8 λεπτά. Και η άφιξη μας στο νσκμο συνολικά μετά την αρχική κλήση (με οτι κάναμε στο σημείο) στα 17 λεπτά.

Η ακινητοποίηση της κεφαλης έγινε κανονικότατα αλλά στο βίντεο εμφανίζονται το πρώτα δευτερόλεπτα της άφιξης..η παραλαβή του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν δύσκολη λογο του σημείου που είχε χωθεί κατά την πτώση του κάτω από το παγκάκι της στάσης..το να παραλάβεις ένα περιστατικά με αιμορραγία και ανοιχτό κάταγμα ποδοκνημικης και να το τοποθετήσεις πάνω στο φορείο χύμα δεν είναι ότι το καλύτερο για τον ασθενή..έγινε αιμόσταση επίδεση ακινητοποίηση του τραύματος και τοποθετήθηκε στο φορείο..Αφού ελέχθησαν τα ζωτικά του και αιμοδυναμικα ήταν σταθερός με Κλίμακα Γλασκώβης 15 έγιναν όλα βάση πρωτόκολλου...Ο Όρος (η "φλεβα") τοποθετήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό και το ασθενοφόρο ήταν στο νσκμο σε 17 λεπτά από την αρχική κλήση στο ΕΚΑΒ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή & ταχεία ανάρρωση.