Ο Δήμος Λήμνου είναι πολύ μπροστά….. Διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό «Απολαμβάνεις ό,τι ζεις»(ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινά αυτή την εβδομάδα η καμπάνια δημοσιότητας του Δήμου Λήμνου


Με διαδικτυακά banners, ραδιοφωνικά σποτ, καταχωρίσεις και ενέργειες στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και με το χαρακτηριστικό σλόγκαν «Απολαμβάνεις ό,τι ζεις» ξεκινά αυτή την εβδομάδα η καμπάνια δημοσιότητας του Δήμου Λήμνου, μέσω της οποίας αναδεικνύεται το ξεχωριστό τουριστικό προϊόν του νησιού, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Η καμπάνια «τρέχει» σε media της Β. Ελλάδας και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Σέρρες, Καβάλα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, ενώ θα συμπληρωθεί με ειδικές καταχωρίσεις και δημοσιεύματα-αρθρογραφία για ειδικές μορφές τουρισμού, όπως το κυνήγι, καθώς και με πολυσέλιδα έντυπα που αφορούν τον εναλλακτικό τουρισμό, τη γαστρονομία του νησιού, φωτογραφικό λεύκωμα και πολυσέλιδο ταξιδιωτικό οδηγό.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο νεανικό κοινό, για το οποίο υπάρχουν στοχευμένες ενέργειες με διαδικτυακά banners και ραδιοφωνικά σποτ.

Η φυσική ομορφιά, τα αξιοθέατα, η ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά, τα μουσεία και οι δυνατότητες ψυχαγωγίας, τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία του νησιού, όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν τη Λήμνο έναν ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό, προβάλλονται με ευφάνταστο τρόπο στο κοινό, ενισχύοντας την ελκυστικότητά της.