Στέρεψαν τα χρήματα της Εθνικής Τράπεζας; -Διάψευση από την Εθνική Τράπεζα

Ρευστό τέλος για την Εθνική Τράπεζα, αφού στέρεψαν τα χρήματα που είχε.


Μετά από αυτή την εξέλιξη θα σταματήσουν οι χρηματαποστολές με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα η τράπεζα να τροφοδοτήσει τις επόμενες ημέρες με μετρητά τα ΑΤΜ της.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες της Εθνικής που διαθέτουν κάρτες ανάληψης, θα μπορούν να σηκώνουν μετρητά μέχρι να αδειάσει και το τελευταίο ΑΤΜ της τράπεζας, αφού όποιο αυτόματο μηχάνημα αδειάζει δεν θα τροφοδοτείται ξανά.


Πηγή: iefimerida.gr 


UPDATE:

Κατηγορηματική διάψευση από την Εθνική Τράπεζα


Ανώτατη πηγή της Εθνικής Τράπεζας διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόβλημα με τη ρευστότητα και ειδικά τις φήμες που αναφέρουν ότι ίσως στερέψουν από χρήματα τα ΑΤΜ

Εν μέσω capital control και με τις τράπεζες κλειστές κάποιοι διαρρέουν φήμες ότι υπάρχει πρόβλημα στη ρευστότητα των τραπεζών, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι θέμα χρόνου να στερέψουν από ρευστό τα ΑΤΜ και να μην είναι σε θέση οι τράπεζες να ανεφοδιάζουν με χρήματα τα μηχανήματα.

Όλα αυτά λένε ανώτατες πηγές της Εθνικής Τράπεζας στο newsit είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι είναι διασφαλισμένη η ροή χρήματος, έστω και με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί προς τους πολίτες.


Πηγη
newsit.gr