Διημερίδα με θέμα: «Συμβουλευτική και Εκπαίδευση Ενηλίκων» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης, στο 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, οδός Πιττακού 44 ( παλαιό Παρθεναγωγείο) και περιλαμβάνει:


 Αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό και πολυσύνθετο ρόλο της Συμβουλευτικής και της Εκπαίδευση Ενηλίκων στην αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν από το σύγχρονο οικονομικό και επαγγελματικό πλαίσιο στη χώρα μας, το ΚΕΣΥΠ Μυτιλήνης και το ΣΔΕ Μυτιλήνης διοργανώνουν διημερίδα με θέμα «Συμβουλευτική και Εκπαίδευση Ενηλίκων», με στόχο την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν το εύρος των τομέων που αγγίζουν τα δύο αυτά επιστημονικά πεδία. Η διοργάνωση αυτή γίνεται για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη και θα πλαισιωθεί από εισηγήσεις καταξιωμένων επιστημόνων και ερευνητών, από διάφορα εργασιακά και επιστημονικά πλαίσια, με μακρόχρονη εμπειρία.

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης, στο 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, οδός Πιττακού 44 ( παλαιό Παρθεναγωγείο) και περιλαμβάνει:
 Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015  

 Απογευματινή Συνεδρία - 18:00
 «Επιχειρηματική και Επαγγελματική Συμβουλευτική».

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015
Πρωινή Συνεδρία - 11:30
«Συμβουλευτική Υγείας, Εξαρτήσεων, Θρησκευτική και Ευάλωτων ομάδων»
Απογευματινή Συνεδρία - 18:00
«Εκπαίδευση Ενηλίκων»
Το ξεκίνημα των εργασιών θα γίνει από τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου  κ. Αριστείδη Καλάργαλη.
Αναλυτικό πρόγραμμα εισηγήσεων και περιλήψεις τους μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση:  http://lesedu.blogspot.gr/
Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διημερίδα, να δηλώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής: ώστε να ετοιμαστούν εγκαίρως τα πιστοποιητικά συμμετοχής. (https://docs.google.com/forms/d/1JVJEhfVXz6nQ19-rCVMFq-T2AuOH_LI-ClpzdNxYDVQ/viewform?usp=send_form)


Ευγενία Τοροσιάδου