Το Αρχοντικό Γεωργιάδει «ανοίγει» για να χτιστεί ένα σχολείο στο Κομπάνι- Συναυλία Αλληλεγγύης για το Κομπάνι

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00 το απόγευμα το αρχοντικό Γεωργιάδη ανοίγει για να "χτιστεί" ένα σχολείο για το Κομπάνι.


Στα πλαίσια της καμπάνιας εργατικών σωματείων, συλλογικοτήτων κτλ. η Εργατική Λέσχη Λέσβου αλλά και αλληλέγγυοι/ες διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για να χτιστεί ενα σχολείο στο Κομπάνι.

Στο χώρο θα λειτουργεί μπάρ και θα υπάρχουν σουβλάκια!

Θα γίνει και σύνδεση με Κομπάνι !

Το Αρχοντικό Γεωργιάδει «ανοίγει» για να χτιστεί ένα σχολείο στο Κομπάνι:

«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ».

Η μαχόμενη εκπαίδευση ήταν πάντα στο πλάι όσων “άναβαν φωτιές” για να διώξουν το σκοτάδι του φασισμού, της βίας και των πολέμων. Η εκπαιδευτική κοινότητα έχει δείξει αλληλεγγύη στους αγώνες των λαών για γη και ελευθερία και το κάνει για μια φορά ακόμα.

Συμβάλλοντας με διεθνιστική αλληλεγγύη στο ξαναχτίσιμο της πόλης Κομπάνι, μαζί με άλλα εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, ξεκινήσαμε μια μεγάλη καμπάνια  για να δουν τα παιδιά από το Κομπάνι να χτίζεται στον τόπο τους ένα σχολείο, το σχολείο της ελευθερίας των λαών!

Στις 6 Ιουνή στο Αρχοντικό Γεωργιάδη στις 20:00 διοργανώνουμε μια συναυλία για την καμπάνια αυτή. Συμμετέχουν οι Urban Τούρμπαν / Κωνσταντίνος Κόκκινος / Mamas and Papa / Salia Balia Band / Γιώτα Μιχαλέλη – Αντώνης Μυλωνάς – Μάνος Σαβιολάκης.  



Πριν από την έναρξη της συναυλίας θα υπάρξει χαιρετισμός μέσω Skype και σύνδεση με Κομπάνι.