Στην Μυτιλήνη κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ-Είδαν και αυτοί την τραγική κατάσταση με τους μετανάστες και έφυγαν…(ΦΩΤΟ,ΒΙΤΕΟ)

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ αποτελούμενο από τους κ.κ Κ. Καραγκούνη, Γ. Πλακιωτάκη, Χ. Αθανασίου και Γ. Κουμουτσάκο μετέβη την Κυριακή το πρωί στη Μυτιλήνη.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε την κατάσταση στο νησί δραματική εν μέσω της τουριστικής περιόδου.«Έχει ξεφύγει από κάθε όριο. προχθές, όλως τυχαίως μετέφεραν άρον άρον 2000 παράτυπους μετανάστες από τη Μυτιλήνη στο κέντρο της Αθήνας, προφανώς για να συνεχίσουν εκεί να λιάζονται», δήλωσε ο κ. Καραγκούνης εξηγώντας ότι έτσι το πρόβλημα μεταφέρθηκε στους Αθηναίους.

«Το πρόβλημα όμως δεν κρύβεται», πρόσθεσε και ανέφερε ότι «αυτό δεν συνέβαινε επί κυβέρνησης Σαμαρά αλλά συμβαίνει τώρα γιατί η σημερινή κυβέρνηση έχει στείλει μήνυμα πρόσκλησης στους απανταχού μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα και μάλιστα, όπως είπε, με ειδικά προνόμια.  Αυτή η πολιτική έχει εξοργίσει εδώ τους νησιώτες,αλλά εξοργίζει και τους Έλληνες πολίτες», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ