45χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι στην Μυτιλήνη φορτωμένος με τα κλοπιμαία του-Συστηματικές κλοπές από τον 45χρονο

Συνελήφθη, σήμερα (18-06-2015) τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, ο οποίος διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.


Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων επαγγελματικών χώρων στη Μυτιλήνη, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε, να κινείται με δίκυκλο όχημα στην πόλη της Μυτιλήνης και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα ηχοσύστημα, που όπως διακριβώθηκε ήταν κλεμμένα και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου πενθημέρου, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε αρτοποιείο και διέρρηξε ένα ασφαλιστικό γραφείο, στη Μυτιλήνη, αφαιρώντας από τους εσωτερικούς χώρους αυτών, ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και μικρό χρηματικό πόσο. 


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.