ΑΝΑΣΤΟΛΗ της έκθεσης 3ης Εxpo-Αegean και των συναυλιών στο παρκινγκ Μυτιλήνης λόγο των πολιτικών εξελιξεων-21 Αυγούστου νέα ημερομηνία

ΑΝΑΣΤΟΛΗ «3ης EXPO-AEGEAN» ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ


Η EXPO-AEGEAN ανακοινώνει ότι λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, αναστέλλει την πραγματοποίηση της 3ης Εμπορικής- Τουριστικής-Πολιτιστικής Έκθεσης «EXPO-AEGEAN» στη Μυτιλήνη.

 Η απόφαση πάρθηκε κατά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το Δ.Σ. της «ΗΧΩ Α.Ε.» στα γραφεία της, παρουσία του προέδρου του ΕΟΑΕΝ κ. Θράσου Καλογρίδη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Βαγγέλη Μυρσινιά, του εκπροσώπου του «ΟΥΖΟ-fest» κ. Αλέκου Κουζινόγλου και του Δ/ντή της εταιρίας “start from zero” κ. Νίκου Καξηρή.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη με το σκεπτικό ότι τούτες τις δύσκολες ώρες της πατρίδας μας το μόνο που προέχει είναι η συνύπαρξη, συσπείρωση και συμπόρευση όλων μας για να ξεπεράσουμε την παρούσα κρίση που προέκυψε. Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της «3ης EXPO-AEGEAN” ορίζεται η 21 έως και την 24η Αυγούστου 2015 στον ίδιο χώρο.

Ο Διοργανωτής της expo Aegean


OI KATOΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η EXPO AEGEAN, H ME TO ΑΠΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ.

         ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

START FROM ZERO PRODUCTION

Χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης και των συναυλιών είναι το LesvosPost.com