«ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2015» και εορτασμός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Πελοπη Λέσβου

Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πελόπης τιμώντας την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού (εκ Ρωσίας) για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιήσει το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου τις εξής θρησκευτικές και λειτουργικές εκδηλώσεις:


Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 19:00, πανηγυρικός εσπερινός
Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 08:00, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ιερά λιτάνευση των Τιμίων λειψάνων και της Αγίας εικόνας του Αγίου Λουκά του ιατρού, γύρω από την εκκλησία του χωριού.
Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 18:30 παράκληση στον Άγιο Λουκά τον ιατρό.

Και ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2015

Η Νεανική Εστία Πελόπης πραγματοποιεί και σας προσκαλεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη, ετήσια και παλεσβιακή εκδήλωσή της, τα »ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2015»!!!

Απόλαυση, γέλιο, ψυχαγωγία και χορός πλαισιώνονται σ” ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από θεατρικές παραστάσεις, μονολόγους, ποιήματα, τραγούδια και όλα αυτά με την νησιώτικη και λαϊκή, μουσική παρέα του Γιάννη Κονιτόπουλου και της Αννέτας Μαρμαρινού, για ένα γλέντι……. μέχρι πρωίας!!!!
Σουβλάκια, ορεκτικά, κρασί και ούζο θα σας συνοδεύσουν στο Λεσβιακό ταξίδι των »ΠΕΛΟΠΕΙΩΝ 2015» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελόπης, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 21.30!!!


Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ” ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ” ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!!