Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση οδών στην Μυτιλήνη-Ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν από 17 έως 20 Ιουνίου

Ο Δήμος Λέσβου, για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης με ασφαλτόμιγμα» θα προβεί,  από αύριο μέχρι και το Σάββατο, σε ασφαλτόστρωση των παρακάτω οδών:


την  Τετάρτη, 17-6-2015, από ώρα 10:00  μέχρι 16:00, στην οδό  Αργύρη Εφταλιώτη (από παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι διασταύρωση Τζέιμς Αριστάρχου και μικρού τμήματος της 8ης Νοεμβρίου.

   την Παρασκευή,  19-6-2015, από ώρα 14:00  μέχρι 21:00 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από Νομαρχία μέχρι Πλατεία Κυπριωτών.

  το Σάββατο, 20-6-2015, από ώρα 14:00  μέχρι 21:00, στην   οδό  Βουρνάζων, από Πλατεία Κυπριωτών μέχρι πλατεία Αλυσίδας .

Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει το ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση (με προειδοποιητικές πινακίδες και με αναλάμποντες φανούς επισήμανσης κινδύνου και την ημέρα και την νύχτα περιφράξεις σκαμμάτων και χώρων (άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ.).

Επειδή πρόκειται για ένα έργο  κοινής ωφέλειας, αφού η κακή κατάσταση του  οδοστρώματος  σ’  αυτές τις κεντρικές οδούς καταπονεί πεζούς,  οδηγούς   και οχήματα, κάνουμε έκκληση σ’ όλους του συνδημότες μας να  βοηθήσουν με τη στάση τους  την Τροχαία Μυτιλήνης,  η οποία    θα ρυθμίζει κατά τη διάρκεια των εργασιών τη διέλευση των οχημάτων από τις παρακείμενες οδούς.