Κατρακύλα….Η Μυτιλήνη έχασε κρουαζιερόπλοιο με 1000 τουρίστες λόγο των επεισοδίων με τους μετανάστες..

Δραματική τροπή για τον τουρισμό στη Λέσβο δημιουργεί το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Καθώς οι ακυρώσεις κρατήσεων πέφτουν "βροχή" σήμερα έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου "Αmazara Jurney"  με 1000 επισκέπτες το οποίο την τελευταία στιγμή  άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου.

"Απογοήτευση. Βουλιάζουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια  να ενισχύσουμε τον τουρισμό στο νησί και πάνω που είχαμε πετύχει να προγραμματίσουμε μέχρι και 30 προσεγγίσεις, τώρα πλέον ακυρώνουν τα πάντα " λέει  στο "LR "ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος.  Οι εικόνες με τα τελευταία επεισόδια πριν από λίγες ημέρες,   που έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τους τραυματίες και τα ματωμένα πρόσωπα στο λιμάνι,   έκαναν την εταιρεία ...ν' αλλάξει ρότα. Ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε σήμερα ότι το κρουαζιερόπλοιο δεν θα επισκεφθεί τελικά τη Λέσβο.

Την ίδια ώρα οι φορείς της Λήμνου υποδέχονται με ικανοποιήση το κρουαζιερόπλοιο που δεν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το νησί και μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος της Μύρινας αποφάσισε εκτάκτως να λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες. Στη Μυτιλήνη ...αυτό δεν έχει γίνει ποτέ, από την άλλη μεριά γκρινιάζουμε για τον τουρισμό που χάνουμε ... 


Πηγή LesvosReport.gr