Welcome June with mega event «Playmen» @ OXY CLUB #Σάββατο 30 Μαΐου (Πέτρα Λέσβου)-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Το OXY CLUB, καλωσορίζει τον Ιούνιο με ένα μεγάλο πάρτι με special performance από το πιο επιτυχημένο DJ duo της Ελλάδας.


This Saturday 30 May OXY welcomes one of the hottest duos in the Greek music scene. …Everybody get ready for PLAYMEN

Το Σάββατο 30 Μάιου 2015 ο εντυπωσιακός χώρος του
OXY CLUB, θα διαμορφωθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο Summer warm-up πάρτι με τους Playmen.

Οι Playmen θα πάρουν τα ηνία της διασκέδασης στο
OXY CLUB σε μία βραδιά που θα αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία για όλους και την πιο ιδανική αρχή για ένα δυναμικό καλοκαίρι.

To
OXY CLUB, μπαίνει σε καλοκαιρινό mode με ένα μεγάλο πάρτι που είναι must-attend για όλους τους λάτρεις του ωραίου, των μοναδικών εμπειριών και της διασκέδασης.

Ποιοι είναι οι Playmen 

Οι Playmen είναι ένα ντουέτο djs, ο Λεφτέρης Ξενάκης και ο Παύλος Μανώλης. Δύο ταλαντούχα παιδιά που μέσα σε 3 χρόνια βάλθηκαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα χιλιάδων Ελλήνων dj με το να παίζουν παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου και ταυτόχρονα σαν παραγωγοί να δημιουργούν κομμάτια όπως το Together Forever ή να διασκευάζουν το In & Out Of Love του Νο1 dj στο κόσμο, Armin Van Buuren!!

Οι Playmen είναι ένα δίδυμο μουσικών παραγωγών / DJ, οι οποίοι ειδικεύονται στην ηλεκτρονική μουσική και συγκεκριμένα στη κατηγορία Pop Electro House, για την οποία θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους στην Ελλάδα.

To πάθος τους για την house μουσική τους οδήγησε να γίνουν resident DJs σε Αθηναϊκά clubs (NV , Cinema , Villa Mercedes) και φυσικά να αποτελούν guests  Djs σε πολλά clubs. H συνεργασία τους με το Venue και Villa Mercedes έδωσε  πνοή στην νυχτερινή ηλεκτρονική ζωή της Αθήνας.

Γνωριστήκαν στο σχολείο και 'παρεϊστικα' ξεκινήσαν να κάνουν τις πρώτες τους παραγωγές, αλλά χωρίς να υπάρχει ακόμα το όνομα Playmen. Οι  Playmen εμφανίστηκαν επίσημα ένα χρόνο μετά, με τη πρώτη επίσημη κυκλοφορία μας στη συλλογή του Villa Mercedes με το κομμάτι Dreadlock Holiday, welcome tone στη Vodafone. To κομμάτι pop-dance αλλά όχι στο  vibe που έγραψαν μετέπειτα και έκαναν θραύση. Πολύ γνωστές ξεκίνησαν όμως να γίνονται οι διασκευές τους και τα mush-ups τους.


Warm up :

Antony PL (Resident DJ of OXY Club) 

Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.
Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.