Αθώα Καλλονή και Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι που είχε θεωρηθεί ύποπτο από την UEFA

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί η απολογία των ανθρώπων της Καλλονής και του Ατρόμητου για το μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στις 10 Μαίου και είχε θεωρηθεί ύποπτο για χειραγώγηση.


Και οι δυο ομάδες απαλλάχθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που δεν βρήκε τίποτα το μεμπτό στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα πρώτα δυο παιχνίδια των πλέι οφ.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής των  Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :
1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

*Επίσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.


Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία".