Πρεμιέρα για τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στα playoff ανόδου για την Γ εθνική- Διαγόρας- Πανναξιακός 08-05 16:00

Στην πρεμιέρα των αγώνων playoff ανόδου προς τη Football League 2, ο ΑΟ Διαγόρας υποδέχεται στην Αγία Παρασκευή την Παρασκευή, 8 Μαϊου 2015, και ώρα 16:00 τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κυκλάδων ΑΟ Πανναξιακός. 


Ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά νωρίτερα σε σχέση με την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής που είχε ορίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για την εξυπηρέτηση της μετακίνησης της φιλοξενούμενης ομάδας από τη Νάξο προς τη Λέσβο και αντίστροφα.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε χθες την τελευταία της προπόνηση και δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρόκληση των αγώνων playoff  και περιμένουν τη στήριξη των οπαδών του Διαγόρα και του φίλαθλου κοινού της Λέσβου.

Λίγα λόγια για τον αντίπαλο:

Ο ΑΟ Πανναξιακός έρχεται ως νταμπλούχος ΕΠΣ Κυκλάδων, με αξιοσημείωτο γεγονός ότι και τους δύο τίτλους τους κατέκτησε στη διαδικασία των πέναλτι: στον τελικό για το πρωτάθλημα επικράτησε στα πέναλτι με 3-2 επί του ΑΟ Σύρου (κανονική διάρκεια 1-1), ενώ στο τελικό για το κύπελλο επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 επί του ΑΟ Πάγου Σύρου (κανονική διάρκεια 0-0). Πρωταγωνιστής και στους δύο τελικούς ήταν ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού Τσουκαλάς, ο οποίος απέκρουσε 3 πέναλτι στον τελικό πρωταθλήματος και 2 πέναλτι στον τελικό κυπέλλου. Πρόκειται για έμπειρη ομάδα, καθώς έχει πολλές συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες με πιο πρόσφατη συμμετοχή στη Γ΄Εθνική Κατηγορία κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η σελίδα του ΑΟ Πανναξιακός στη wikipedia: http://el.wikipedia.org/wiki/Πανναξιακός_Α.Ο.

Προϊστορία:

Ο ΑΟ Διαγόρας και ο ΑΟ Πανναξιακός έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και στο παρελθόν, συγκεκριμένα κατά την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 στα πλαίσια του τότε Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Δ΄Εθνική).

– Κατά τον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε υποδεχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2007 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλλονής (Κ. Κεντέρης) την ομάδα της Νάξου σε έναν αγώνα που είχε έρθει ισόπαλος 1-1. Σκόρερ τότε για το Διαγόρα ο Παναγιώτης Δελόλμας στο 50΄, ενώ είχε προηγηθεί ο Πανναξιακός 2 λεπτά νωρίτερα. Η σύνθεση της ομάδας μας τότε ήταν: Παπαδάτος, Καδής (66΄Σπύρου), Θύμης (70΄Αγραφιώτης), Βαλίος, Μάτας, Δελόλμας Στρ. (79΄Κουτλής), Μαλακός, Κουνιαρέλλης, Πετρουζέλλης, Δελόλμας Π., Δημάκης (προπονητής: Παπαλόπουλος)

– Στο δεύτερο γύρο ο Διαγόρας ηττήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2008 εκτός έδρας με 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Παπαδάτος, Καδής, Καλαϊτζίδης, Σπύρου, Μάτας, Θύμης, Μαλακός, Κουνιαρέλλης, Πετρουζέλλης, Δελόλμας, Δημάκης (89΄Κουτλής) (προπονητής: Παπαλόπουλος)

Παράλληλα να σημειωθεί ότι για την πρώτη αγωνιστική του ίδιου ομίλου θα πραγματοποιηθεί στα Νένητα της Χίου το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 στις 17:00, ο αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή της ΕΠΣ Χίου ΑΠΟ Κανάρης Νενήτων και του πρωταθλητή της ΕΠΣ Σάμου ΑΨΕΣ Πυθαγόρας.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 2!!!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ

Αναμέτρηση: ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΟ Πανναξιακός
Πρωτάθλημα: Αγώνες Playoff Πρωταθλητριών Ομάδων ΕΠΣ (10ος όμιλος)
Αγωνιστική: 1η
Τόπος διεξαγωγής: Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Ημέρα & ώρα διεξαγωγής: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 & ώρα 16:00
Διαιτητής – Επόπτες: δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη