Διακοπές στη Λέσβο με Nova !

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με επτά ακόμα ξενοδοχεία στη Λέσβο.


Συγκεκριμένα, το Λέσβιον Hotel, το Aphrodite Hotel, το Belvedere Aeolis, το Lesvos In, το Blue Sea Hotel, το Πύργος Hotel και το Loriet Hotel ανήκουν πλέον στα ξενοδοχεία που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova.

Οι ένοικοι των ξενοδοχείων μπορούν στις διακοπές τους να απολαύσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν μέσα από το πλήρες μπουκέτο καναλιών της Nova. Τα 7 κανάλια Novasports προσφέρουν πλούσια αγωνιστική δράση με αγώνες από τη Super League, τη Euroleague Basketball, τη Basket League και τη Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Τα δωμάτια των εφτά νέων ξενοδοχείων αποκτούν επίσης το Novalifε, ένα κανάλι με αγαπημένες ταινίες, σειρές που ξεχωρίζουν, ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και ανατρεπτικά talk show. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαμβάνει συναρπαστικά ντοκιμαντέρ από το History channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.


Η Forthnet συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο του τουρισμού, ενός τομέα μείζονος σημασίας για τη χώρα, προσφέροντας το μοναδικό επίπεδο των υπηρεσιών της σε ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την υπεροχή της στο τομέα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.