Το LesvosPost.com και το Λογιστικό γραφείο Στεφάνου τρέχουν στο «3ο Drift Show & Time Attack» στην Μυτιλήνη με ένα MAZDA RX8 (ΦΩΤΟ)

Ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπάει την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, όπου η Αγωνιστική Λέσχη Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της ΕΠΑΜ ΟΜΑΕ διοργανώνει το 3ο Drift Show &Time Attack.

Το LesvosPost.com και το λογιστικό- φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε θα συμμετάσχουν στο «3ο Drift Show & Time Attack» σαν χορηγοί στο MAZDA RX8 του Δημήτρη Κουκαρα στην κατηγορία των 2000 κυβικών.

Το LesvosPost.com μπορεί να μην είναι χορηγός του φετινού Drift της Μυτιλήνης αλλά θα συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο δίνοντας ώθηση στον Δημήτρη για την κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία των 2000 κυβικών….

Ο  Μυτιληνιός οδηγός των Drift Δημήτρης Κουκαρας με το πανέμορφο και δυνατό MAZDA RX8 θα βρεθεί την Κυριακή στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης  για να λάβει μέρος στο  3ο Drift Show &Time Attack Μυτιλήνης. 

Ο αγώνας στην κατηγορία των 2000 κυβικών αναμένετε από οδηγούς και θεατές, με μεγάλο ενδιαφέρον αφού σε αυτόν  έχουν δηλώσει να τρέξουν  πολλά γνωστά και δυνατά! ονόματα  των αγώνων Drift.

Οι πύλες του Εμπορικού Λιμανιού Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 10:00 την Κυριακή 17 Μαΐου

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 π.μ. & αναμένονται πολλές συμμετοχές & συναρπαστικές μάχες μεταξύ των αυτοκινήτων σε όλες τις κατηγορίες

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 18.00 μ.μ. και θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων τη μέρα του αγώνα.

Το LesvosPost.com και το λογιστικό- φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε εύχονται στον Δημήτρη καλή επιτυχία και δυνατά για την κατάκτηση του drift 2000 κυβικών….!!!

Δείτε Φώτο από το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Δημήτρη που έχει πάρει χρώμα LesvosPost.com..!!! Και φυσικά του λογιστικού- φοροτεχνικού γραφείου Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε





Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος- Στεφάνου Γεώργιος Ο.Ε

Accountant Center STEFANOY

ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου)

ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τέταρτη μόνο με ραντεβού)


ΤΗΛ:22510-42604,6976133380,6972012896

Ε-MAIL:lesvospost@gmail.com ,SITE: www.LesvosPost.com