Απίστευτος διαγωνισμός : Το Φαγί.gr σε κερνάει το Delivery ενός ολόκληρου μήνα στη Λέσβο!-Ένας τυχερός κάθε μήνα

Και όμως… είναι γεγονός! Τώρα μπορείς κι εσύ να κερδίσεις το delivery ενός ολόκληρου μήνα, απλώς παραγγέλνοντας καθημερινά το φαγητό, το γλυκό ή τον καφέ σου Online από το αγαπημένο σου site!


Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση και κατόπιν κλήρωσης θα αναδεικνύεται ένας τυχερός κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε μήνα θα πραγματοποιείται κλήρωση (μέσω του γνωστού site random.org) και ένας τυχερός θα κερδίζει κουπόνια συνολικής αξίας 150€ (30 κουπόνια των 5 ευρώ), τα οποία θα μπορεί να  εξαργυρώσει εντός του διαστήματος που εκείνος θα επιλέξει (για παράδειγμα ο νικητής του Ιουνίου θα μπορεί αν θέλει να εξαργυρώσει τα κουπόνια τον Σεπτέμβριο ή όποιον άλλο μήνα επιθυμεί).

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι πρώτοι 200 σε πόντους (1€ σε Online παραγγελία = 10 πόντοι) τους οποίος θα έχουν συγκεντρώσει από τις online παραγγελίες του μήνα που θα διεξάγεται ο διαγωνισμός.

Γιατί... στο Φαγί.gr ακόμα και το 1 ευρώ που δίνεις, ΜΕΤΡΑΕΙ!

Ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 και λήγει την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015.

Όροι συμμετοχής

Για να συμμετέχεις κι εσύ στην πρώτη μεγάλη κλήρωση θα πρέπει:

- Να βρίσκεσαι στους πρώτους 200 σε πόντους (1€ σε Online παραγγελία = 10 πόντοι) κατά τη λήξη του διαγωνισμού (30 Ιουνίου 2015) τους οποίους θα έχεις συγκεντρώσει μέσω των παραγγελιών σου εντός του διαστήματος εξέλιξης του διαγωνισμού (1 έως 30 Ιουνίου).

- Να έχεις καταχωρήσει το e-mail σου σε όλες τις Online 

Παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού (στη συγκέντρωση των πόντων θα μετρήσουν ΜΟΝΟ οι παραγγελίες στις οποίες έχει καταχωρηθεί e-mail).

- Να έχεις κάνει LIKE στο Official FanPage του Fagi.gr στο Facebook (εφ' όσον διαθέτεις λογαριασμό στο FB).

Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση όπου θα αναδειχτεί ο πρώτος τυχερός που θα κερδίσει το Delivery ενός ολόκληρου μήνα!

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή με e-mail στο info@fagi.gr!

Σημείωση:

- Δεν χρειάζεται εγγραφή! Οι πόντοι συγκεντρώνονται βάσει των στοιχείων ανά παραγγελία (Επώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο).

- Ο νικητής θα ειδοποιείται τηλεφωνικά μία μέρα μετά την κλήρωση.

Προσοχή: 

- Στη συγκέντρωση των πόντων θα μετρήσουν ΜΟΝΟ οι παραγγελίες στις οποίες έχει καταχωρηθεί e-mail κατά την πραγματοποίησή τους!


- Ο διαγωνισμός αυτός αφορά ΜΟΝΟ τις παραγγελίες που γίνονται στη Λέσβο!