Στην Πορεία Ειρήνης την Κυριακή το Παλλεσβιακο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Συνεδρίασε στις 20 Μάη 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, όπου μεταξύ άλλων πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση για  συμμετοχή στην Πορεία Ειρήνης, την Κυριακή 24 Μάη στις 6:30 το απόγευμα, με αφετηρία την Παναγιούδα και τερματισμό στην πλατεία Σαπφούς. 


Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους μετανάστες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, με την συμμετοχή τους στο κίνημα Ειρήνης, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους Ευρωπαίους και στους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές μαζί και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι τα γενικότερα σχέδιά τους, στα οποία προστίθεται, και επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του ο υπουργός Αμύνης, η  δημιουργία  ΝΑΤΟικής βάσης στο ανατολικό Αιγαίο δεν θα περάσουν.

Πρέπει να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα, ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και επεμβάσεις, που γίνονται ή προετοιμάζονται για τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ιμπεριαλιστικές συμμαχίες που με τους πολέμους τους αιματοκυλούν τους λαούς και δημιουργούν κύματα μεταναστών.


 Με τον παλμό και την μαχητική συμμετοχή μας στην πορεία ειρήνης να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και δεν θα επιτρέψουμε να δοθεί «γη και ύδωρ» στους μακελάρηδες των λαών. Να αποτρέψουμε τα σχέδιά τους, με αγώνες για αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-ΕΕ, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.