Με τους αδελφούς Αντετοκουνμπο η Κλελια Πανταζη… (ΦΩΤΟ)

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις ΗΠΑ, οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην Αθήνα και δεν έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια, παρακολουθώντας από κοντά το ματς του Φιλαθλητικού.


Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σε NBA και NBA D-League αντίστοιχα και επέστρεψαν στην Αθήνα.

Τα δύο αδέρφια βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παλιά ομάδα τους, δίνοντας το "παρών" στο κλειστό του Εσπέρου, όπου ο Φιλαθλητικός αντιμετώπιζε τον Ίκαρο Καλλιθέας και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η Κελια Πανταζη με καταγωγή από την Γέρα Λέσβου βρέθηκε στις κερκίδες στο κλειστό του Εσπερου καθώς μετά τον αγώνα ακολουθούσε προπόνηση ρυθμικής γυμναστικής και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα ψιλά αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Οι δύο Αντετοκούνμπο έκατσαν στις κερκίδες μαζί με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού και παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο, ενώ μετά ακολούθησαν και οι... selfies.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή. ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας «Αυτά είναι τα τυχερά όταν κανείς προπόνηση ΡΥΘΜΙΚΗ μαζί με αγώνα μπάσκετ..!!! ΑΦΟΙ Αντετοκουνμπο.. Αυτά! Υ.Γ. Είμαι 2 σκαλιά πιο πάνω κ ακόμα δεν τους φτάνω..!!!»