ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ « Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ»

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου:


Μετά από λίγους μήνες διακυβέρνησης της χώρας μας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ζούμε την απόλυτη παράνοια.

Ο Φ.Π.Α. έγινε παιχνίδι από τους αρμόδιους Υπουργούς. Τη μία ημέρα δεν αυξάνει, την άλλη ημέρα αυξάνει. Την μία ημέρα τον τεμαχίζουμε παίζοντας με το πλαστικό χρήμα, την άλλη ημέρα μαθαίνουμε ότι αυτό είναι ενάντια στους εθνικούς και κοινοτικούς κανονισμούς. Η παράνοια συνεχίζεται……………

Η αστυνομία στην Αθήνα έχει διαταγές από το Υπουργείο να σταματήσει διαδηλωτές η Πρόεδρος της Βουλής όμως ζητάει το λόγο από τον αρμόδιο αξιωματικό γιατί τους σταμάτησε. Η παράνοια συνεχίζεται………

Η αρμόδια Υπουργός για το μεταναστευτικό δηλώνει ότι οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια και μετά τους χάνει. Η παράνοια συνεχίζεται………..

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ της Λέσβου ανακάλυψε ότι η Αστυνομία και το Λιμενικό είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης!!! Αυτό και αν δεν είναι παράνοια.     
Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβου, ως αντιπολίτευση, δεν ήταν αυτός που αντιδρούσε για τη κατασκευή του κέντρου μεταναστών στη Μόρια, μέχρι και ψηφίσματα έφερνε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι τους μετανάστες πρέπει να μην τους περιορίζουμε. Τώρα σκέφτηκαν τη χρησιμότητα του κέντρου μεταναστών??

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα των μεταναστών είναι πολύ έντονο στο νησί, ένα πρόβλημα που έγινε εντονότερο με την αλλοπρόσαλλη, έως επικίνδυνη πολιτική των διαφόρων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Η αστυνομία και το λιμεναρχείο στο νησί μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν, έχοντας ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τους στηρίξουμε στο δύσκολο έργο τους. Αυτοί που πραγματικά πρέπει να δώσουν λύση είναι οι υπεύθυνοι Υπουργοί της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά είναι κυβέρνηση. Τα αρμόδια υπουργεία είναι δικά του, ας κυβερνήσει λοιπόν….     


Αλήθεια τι λένε τα στελέχη των ΑΝΕΛ στο νησί μας για όλα αυτά??