Ξανά διαβούλευση για την ονομασία του σταδίου Μυτιλήνης-Ονοματοδοσία και στις θύρες του Σταδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χτες πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου όπου ένα από τα θέματα του ήταν και η ονοματοδοσια του Σταδίου Μυτιλήνης μετά την δημόσια διαβούλευση που είχε προηγηθεί.


Το LesvosPost.com συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Επιτρ. Σταδίου  κ. Στεργίου όπου μας εξήγησε το τι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου αλλά και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα σχετικά με την ονοματοδοσία του Σταδίου Μυτιλήνης.

Όπως μας είπε θα τεθούν ξανά σε τελική δημόσια διαβούλευση 4 ονόματα (Κλεάνθης Παλαιολόγος, Παλεσβιακο Στάδιο, Απόστολος Αποστόλου, Ανδρέας Νταλαμπεκης) όπου όποιο βγει αυτήν την φορά πρώτο σε ψήφους θα είναι και το τελικό όνομα του σταδίου Μυτιλήνης.

Στην πρώτη δημόσια διαβούλευση όπως μας είπε αυτό που βγήκε πρώτο ήταν το όνομα του Ανδρέα Νταλαμπεκη ενώ ακολούθησαν από κοντά το Παλεσβιακο Στάδιο Μυτιλήνης και αυτό του Κλεάνθη Παλαιολόγου.

Ο κος Στεργίου επίσης μας αποκάλυψε ότι μετά από εισήγηση του Δημάρχου Λέσβου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου θα δοθούν ονόματα Αθλητών και ιστορικών προσώπων της Λέσβου και στις 5 θύρες του σταδίου Μυτιλήνης.

Όπως μας είπε όλα αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα μέσω  του Δήμου Λέσβου και των ΜΜΕ.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την συνέντευξη του κ Στεργίου στην κάμερα του LesvosPost.com