Η ΔΕΗ κλείνει μεγάλη επιχείρηση Φούρνου στην Μυτιλήνη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη καταγγελία-επιστολή μας έκανε ο Ιδιόκτητης των Φούρνο Με Ξύλα στην Μυτιλήνη.


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Φούρνου Ματθαίου Σέρμπου που επικοινώνησε το lesvospost.com μαζί του, ο ίδιος προσπάθησε να κάνει διακανονισμό με την ΔΕΗ στην Μυτιλήνη η οποία δεν τον δέχτηκε, και ενώ ήταν έτοιμος να πληρώσει το μέρος του διακανονισμού που του έλεγε η ΔΕΗ, την Παρασκευή ξαφνικά αντιλήφτηκε ότι η ΔΕΗ του είχε κόψει την μια παροχή ρεύματος σε ένα υποκατάστημα Φούρνου Με Ξύλα στην Μυτιλήνη.

Όπως μας τόνισε ο ίδιος αυτό είναι σαν μια απειλή από την ΔΕΗ που εν μέσω τουριστικής περιόδου και με τον τσίρο των καταστημάτων ειδικά της Λέσβου να έχει πέσει πάρα πολύ η ΔΕΗ προσπαθεί από μικρές επιχειρήσεις να βγάλει τα έσοδα της ενώ μεγάλες επιχειρήσεις με τεράστιο τσίρο που χρωστούν εκατομμύρια στην ΔΕΗ δεν τους κόβουν το ρεύμα..

Όπως μας εξήγησε ο κος Σερμπος με τους φόρους να έχουν ανέβει με το κράτος να τους σφίγγει το λαιμό το τελευταίο στάδιο θα είναι το λουκέτο στις επιχειρήσεις της Λέσβου.

Ο κος Σερμπος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μυτιλήνης:



Αναλυτικά η επιστολή-καταγγελία του κ Ματθαίου

Μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης διατηρώ τον Φούρνο με τα ξύλα που έχει 4 πρατήρια και τα 2 κεντρικά, δηλαδή 6 σημεία με παροχές της ΔΕΗ.

Εδώ και ένα χρόνο όπως ξέρετε προσπαθούμε να κρατηθούμε με 15 άτομα προσωπικό και οδυνηρά μειωμένες τιμές. Όμως λόγω τις ψυχολογίας του κόσμου οι εισπράξεις μας έχουν πεση στο 40%.

Κρίνοντας και προσπαθώντας να κρατήσω την επιχείρηση εδώ και ένα χρόνο που συμβαίνουν αυτά καθυστερήσαμε κάποιες υποχρεώσεις προς τη ΔΕΗ. 

Καθυστερήσαμε Δεν αναστείλαμε και σήμερα κάτω από την Τρομοκρατία του "Μη μας κόψουν το ρεύμα και γίνουμε Ρεζίλι...." να και η ΔΕΗ!!!

Πήγαμε να διακανονίσουμε το χρέος και μας ζήτησε το 20% και 4 δόσεις. Για να είμαστε συνεπείς τους προτείναμε 500 € και 10 δόσεις, όμως ήθελαν 2.301  και 4 δόσεις

Ζητήσαμε να κάνουμε Αίτημα και ενώ μιλήσαμε και με τα κεντρικά ,τη γραμματέα της κ. Τσόγκα ,μας απάντησαν ότι Δεν γίνεται και κόψανε το Ρεύμααα......

21/5/15 με την ψυχολογία που ζεί ο ελληνικός λαός και την προσπάθεια που κάνω σαν φορολογούμενος επαγγελματίας να στηρίξω τις δύσκολες ώρες που περνάμε έρχεται ακόμα και η πιο εξασφαλισμένη ΔΕΚΟ η ΔΕΗ και.... πατάει στο λαρύγγι της επιχείρησης ώστε να εκπνεύσουμε ή να υποταχθούμε στην τρομοκρατία της.

Τους μαφιόζους μου θύμισαν του αν δεν πληρώσεις στο κόβουμε, σε κλείνουμε και πετάς τις 15 οικογένειες έξω.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΕΡΜΠΟΣ


Φούρνος ΜΕ Ξύλα