Σακάτεψαν σκύλο στην Αγιασο με 40 σκάγια καραμπίνας -Τον σκύλο πάτησε και αυτοκίνητο όπου και τον εγκατέλειψε (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Πέμπτης 21/5, τα μελή της Κιβωτού ενημερωθήκαν για ένα θηλυκό αδέσποτο σκυλί το οποίο ζούσε στο χωριό και χτυπήθηκε από αμάξι στην Αγιάσσο, Λέσβου.


Προφανώς ο/η οδηγός εγκατέλειψε το ζώο, και τη λύση έπρεπε να βρουν οι «ηρωικοί» ή «αφελείς» (διαλέξτε όποιον χαρακτηρισμό προτιμάτε) φιλόζωοι του χωριού, οι οποίοι μετέφεραν το χτυπημένο σκυλί στη Μυτιλήνη για θεραπεία.

Στις ακτινογραφίες που έγιναν σήμερα (25/5/2015) φάνηκε ότι το ζώο ήταν γεμάτα σκάγια (περίπου 30-40) !!!!

Προφανώς κάποιος καλός κάτοικος του χωριού το είχε πυροβολήσει στο παρελθόν (γιατί δεν φαίνονταν εξωτερικά πληγές από τα σκάγια) αλλά δεν κατάφερε να το σκοτώσει. Εκεί ‘αναλαμβάνει’ ο δεύτερος καλός κάτοικος του χωριού, ο οποίος βλέπει ένα αδέσποτο να περνάει το δρόμο, και …. το πατάει (σιγά μην σταμάταγε για το αδέσποτο)!

Η σκυλίτσα φιλοξενείται στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λέσβου και αναμένουμε αν η θεραπεία θα αποδώσει και θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.  


Σήμερα θα κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων από την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης στην Αστυνομία για το περιστατικό. «Κατ’ αγνώστων» γιατί ‘κανείς δεν είδε’ και ‘κανείς δεν ξέρει’ ποιοι πυροβόλησαν και πάτησαν ένα αδέσποτο ζώο, μέρα μεσημέρι, στη μέση ενός χωριού.