Πλούσιο το χθεσινό αστυνομικό δελτίο στην Λέσβο- 3 συλλήψεις για διάφορες παράνομες ενέργειες….και ένα πλαστό 50ευρω

Σύλληψη 33χρονου Σύριου για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού, Σύλληψη  20χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, Σύλληψη 47χρονου Αλβανού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και Εντοπισμός χαρτονομίσματος αμφιβόλου γνησιότητας




Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη διαμονή στη χώρα

Την Τετάρτη (27-05-2015) το πρωί, συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Συρίας ηλικίας 33 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου καθώς και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο, των επιβατών πτήσης charter με προορισμό τη Βιέννη, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός επέδειξε ιταλική ταυτότητα, η οποία έφερε ενδείξεις πλαστότητας.


Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Την Τετάρτη (27-05-2015) το βράδυ, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη  κάνναβη (χασίς).

Σύλληψη αλλοδαπού για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Την Τετάρτη (27-05-2015) το απόγευμα, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου, από αστυνομικούς της (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Κ.Ο.Κ ( Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας).


Εντοπισμός χαρτονομίσματος αμφιβόλου γνησιότητας

Την Πέμπτη (28-05-2015) το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, από υπάλληλο υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Μυτιλήνη, ότι κατά την καταμέτρηση χρηματικού ποσού, εντοπίσθηκε ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα, αξίας (50) ευρώ.


Το χαρτονόμισμα κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.