2o το MAZDA RX8 του LesvosPost.com στο 3ο Drift Show- Εντυπωσιακό το 3ο Drift Show στο εμπορικό λιμάνι Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 1.000 θεατές παρακολούθησαν το 3ο Drift Show & Time Attack την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.


Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν κάθε άκρη του εμπορικού λιμανιού με σκοπό να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα να καίνε τα ελαστικά τους.

2ος ο Δημήτρης Κουκαρας του LesvosPost.com με το Mazda RX8 στην κατηγορία των 2000 κυβικών Ε3

Το LesvosPost.com και το λογιστικό- φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε  συμμετείχαν στο «3ο Drift Show & Time Attack» σαν χορηγοί στο MAZDA RX8 του Δημήτρη Κουκαρα στην κατηγορία των 2000 κυβικών.

Το LesvosPost.com μπορεί να μην ήταν χορηγός του φετινού Drift της Μυτιλήνης αλλά συμμετείχε με τον δικό του τρόπο δίνοντας ώθηση στον Δημήτρη για την κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία των 2000 κυβικών…. Όπως και τα κατάφερε, ο Δημήτρης μας δικαίωσε πλήρως και με την ικανότητα του κατάφερε να διακριθεί στην δεύτερη θέση στην κατηγορία Ε3 μάλιστα και με λιγότερα κυβικά από τους άλλους..

Ο Δημήτρης βγήκε 2ος με χρόνο 36.095

Το LesvosPost.com και το λογιστικό- φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε συγχαίρουν τον Δημήτρη για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του εύχονται ακόμα πολλές επιτυχίες και γιατί όχι και εκτός Λέσβου.….!!!


Στην κυριολεξία τα... «έλιωσαν», τα «έσπασαν» και... αποθεώθηκαν!

Λάστιχα που διαλυμένα έφευγαν στον... αέρα, μπαντιλίκια σε κάθε δευτερόλεπτο, γκαζιές, ροδιές, καπνός και αδρεναλίνη στο "κόκκινο"! Όλα αυτά στην θεαματική επίδειξη δεξιοτήτων Drift που προσέφεραν την Κυριακή το πρωί οδηγοί από όλη την Ελλάδα στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.

Το event έλαβε χώρα στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, κάτω από την αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί από το Λιμεναρχείο και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει, έφυγε «χορτασμένος» μετά από ένα εντυπωσιακό τρίωρο σόου!

Ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, όπου η Αγωνιστική Λέσχη Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργάνωσαν το 3ο Drift Show & Time Attack …
Οι πύλες του Εμπορικού Λιμανιού Μυτιλήνης άνοιξαν στις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι πραγματικά γύρω από την πίστα δεν έπεφτε καρφίτσα από τους διψασμένους για τέτοιο θέαμα θεατές της Λέσβου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες και τον αγώνα του MAZDA RX8 με τα χρώματα του LesvosPost.com και φυσικά του λογιστικού- φοροτεχνικού γραφείου Στεφάνου Κων/νος-Γεώργιος Στεφάνου Ο.Ε.

















Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο Στεφάνου Κων/νος- Στεφάνου Γεώργιος Ο.Ε

Accountant Center STEFANOY

ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου)
ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τέταρτη μόνο με ραντεβού)

ΤΗΛ:22510-42604,6976133380,6972012896
Ε-MAIL:lesvospost@gmail.com ,SITE: www.LesvosPost.com