Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις του στην Γ Εθνική ο Αιολικός στην Μανωλαδα-Δόξα Ν. Μανωλαδας-Αιολικός 2-0

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2014-2015 ο Αιολικός Μυτιλήνης παραμένοντας έτσι στην 3η θέση του 3 ομίλου της Γ Εθνικής.


Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο, η ομάδα του Διονυσατου έχασε με 2-0 στην Μανωλαδα από την τοπική Δόξα, σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Ο Διονυσατος επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλές αλλαγές, βάζοντας για πρώτη φορά φέτος και βασικό τον νεαρό τερματοφύλακα Κ. Παπαλοπουλο ενώ μετά από καιρό αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Στέλιος Τρύφων.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες πολυάριθμοι φίλοι του Αιολικού από την Αττική ενώ το παρών έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Παναγιώτης Τρύφων

Μόλις στο 15' ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 69' ο Νικολόπουλος ευστόχησε σε "ανύπαρκτο" πέναλτι που είχε κερδίσει ο Βατσής, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. 

Να σημειωθεί ότι ο Αιολικός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λένγκα στο 90' με δεύτερη κίτρινη ενώ οι παραγοντες του Αιολικού έφυγαν από την Μανωλαδα με πολλά παράπονα κατά του Διαιτητή Γκριτζεπη.

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης, με βοηθούς τους Νίκα και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Σούλης, Αγουρίδης (48' Λιβάνης), Μπίζος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος, Βατσής, Τριανταφύλλης (46' Λαθύρης), Αργυρόπουλος, Σωτηρόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θεαγένης Διονυσάτος): Παπαδόπουλος, Παπαζούδης, Λίμα, Μπακάλης, Λένγκα, Καδής, Γάλας, Σαμπάνης (70' Τρύφων), Ζαγοριανός, Μανουσάκης, Σπανός (33' Μπρακίλα).