10 σαμπάνιες σε παραλία της Μυκόνου για χάρη της φοιτήτριας Ειρήνης Στεριανού από την Λέσβο-Έβαλε φωτιές στην Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μελαχροινή καλλονή λίκνιζε αμέριμνη το καλλίγραμμο κορμί της στο ρυθμό της μουσικής, όταν ξαφνικά δέχθηκε ένα... ντους σαμπάνιας που θα της μείνει αξέχαστο...

Η νέα φαντασίωση των ανδρών ονομάζεται Ειρήνη Στεριανού, κατάγεται από την όμορφη Λέσβο, σπουδάζει Κοινωνική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που είδε τις μετοχές του στον χώρο της μόδας να αυξάνονται μετά τον τίτλο της Miss Θράκη που κατέκτησε στα καλλιστεία Μακεδονίας-Θράκης, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του προκειμένου να βρεθεί στην Μύκονο για να χαλαρώσει.


Η κάμερα εντόπισε την εντυπωσιακή Ειρήνη με ανεβασμένη διάθεση και τρελά κέφια στο κλαμπ Super Paradise παρέα με τον σύντροφό της και έναν φίλο τους. Κάποια στιγμή, καθώς η μελαχροινή καλλονή λίκνιζε αμέριμνη το καλλίγραμμο κορμί της στο ρυθμό της μουσικής, δέχθηκε ένα ξαφνικό ντους σαμπάνιας από την παρέα της, ενώ εκείνη ανταπέδωσε με έναν άκρως αισθησιακό χορό που... έκοψε ανάσες 



Πηγή: mykonoslivetv

Η Ειρήνη Στεριανού κατάγεται από την όμορφη Λέσβο και κάνει σιγά σιγά τα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ. Η συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μακεδονίας - Θράκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και το τέλος των καλλιστείων τη βρήκε να έχει κερδίσει τον τίτλο Miss Θράκη. 

Η ίδια παθιάζεται εκτός από τις πασαρέλες και με τα σπορ, και δηλώνει φανατική φαν του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Λόγω της καταγωγής της, έχει μια αδυναμία στην Καλλονή (μάλιστα δηλώνει χαρούμενη που η ομάδα του νησιού της παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα), ενώ στο μπάσκετ τής αρέσει να παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού. Σύντομα η Ειρήνη θα κάνει ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να βρεθεί στη Λέσβο και να απολαύσει τις φυσικές ομορφιές του νησιού.