Οι αναγνώστες του LesvosPost.com ψήφισαν-Νέο όνομα στο στάδιο Μυτιλήνης το «Ανδρέας Δαλαμπέκης»

Έληξε σήμερα στις 07:00 η δημοσκόπηση του LesvosPost.com για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης .


Στο ερώτημα «Ποιο όνομα θεωρείτε πως αρμόζει στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης;» απάντησαν 1.412 αναγνώστες του LesvosPost.com.

Οι απαντήσεις ήταν 6:

Κλεάνθης Παλαιολόγος 3.9%  (55 Ψήφοι) 

Ανδρέας Δαλαμπέκης 42.28%  (597 Ψήφοι) 

Στράτης Μυριβήλης 9.63%  (136 Ψήφοι) 

Ηλίας Βενέζης 4.25%  (60 Ψήφοι) 

Αγγελική Τσιολακούδη 13.39%  (189 Ψήφοι) 

Παλλεσβιακό Στάδιο Μυτιλήνης 26.55%  (375 Ψήφοι) 


ΑΝΑΛΥΣΗ……

Όπως βλέπουμε παραπάνω το 42,28% (597 ψήφοι) απαίτησε μέσω της δημοσκόπησης μας να ονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης «Στάδιο Ανδρέας Δαλαμπέκης».. 

Το 26,55 (375 ψήφοι) δήλωσε ότι πρέπει να ονομαστεί ένα απλό όνομα που εκπροσωπεί όλη την Λέσβο και είναι το «Παλλεσβιακό Στάδιο Μυτιλήνης»

Την τρίτη θέση βρίσκεται το όνομα της ολυμπιονίκης Αγγελικής Τσιολακούδη με 13.39%  (189 Ψήφοι) 

Στην τέταρτη βρίσκεται το όνομα του Στρατή Μυριβήλη με  9.63%  (136 Ψήφοι) 

Και μετά ακολουθούν οι: Ηλίας Βενέζης 4.25%  (60 Ψήφοι) και Κλεάνθης Παλαιολόγος 3.9% (55 Ψήφοι) 

Ο Δήμος Λέσβου αποφάσισε επειδή θεωρεί πως, η Τουρκικής προέλευσης τοπωνυμιακή ονομασία «Tαρλάς», δεν αρμόζει για το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ανακοινώνεται, έπειτα από πρόταση του δημοσιογράφου, Στράτου Σεφτελή και σε συνεργασία με την επιτροπή σταδίου, η έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την ονοματοδοσία του. Στόχος αυτής της προσπάθειας, είναι η σφυγμομέτρηση της τοπικής κοινής γνώμης αναφορικά με το όνομα του Δημοτικού Σταδίου, ώστε να ληφθεί υπόψη από την Επιτροπή Δημοτικού Σταδίου.  Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2015 .

Η δημοσκόπηση/ερεύνα μας διήρκεσε απο 12 Μαρτίου στις 18:00 έως 01 Απριλίου 2015 στις 07:00 π.μ

Ανδρέας Νταλαμπέκης

Ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής που έγραψε τη δική του ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Ενός ποδοσφαιριστή που πολλοί θεωρούν ότι αδικήθηκε από το γεγονός ότι έμεινε στην Λέσβο. Αν είχε κάνει καριέρα σε ομάδα της Αθήνας θα έδειχνε τη μεγάλη του κλάση γράφοντας  διαφορετικά την ποδοσφαιρική του ιστορία. Σε μια εποχή που δεν υπήρχε τηλεόραση, με μόνη πληροφόρηση το τρανζιστοράκι, το ΦΩΣ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ.

Λίγους μήνες μετά το θάνατο, Παλαίμαχοι από το νησί μας και από τη Θεσσαλονίκη, αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σε ένα φιλικό ματς, στη μνήμη του Ανδρέα Νταλαμπέκη. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Νομαρχιακός Αθλητικός Οργανισμός Λέσβου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο, τη μνήμη ενός πολύ μεγάλου ποδοσφαιριστή. Τότε μάλιστα την παράσταση είχε κλέψει ο τότε Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος όχι μόνο ταξίδεψε στο νησί μας, αλλά αγωνίστηκε κιόλας σχεδόν για ένα ημίχρονο με την ομάδα των παλαιμάχων της πόλης του






Οι απαντήσεις σας αποτυπώνουν μέρος της κοινής γνώμης .


Η δημοσκόπηση αυτή δεν έγινε με επιστημονικά κριτήρια και φυσικά σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. Τα αποτελέσματα αφορούν τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας η αυτών που επέλεξαν να ψηφίσουν. Εφαρμόστηκε block ip / cookies 19 ημερών.