Πλήθος πιστών στις εκκλησιές της Λέσβου για το «Χριστός Ανέστη» (Φώτο, βίντεο)

Οι αναμμένες λαμπάδες που πλημμύρισαν με φως τις εκκλησίες, οι χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες και η ευχή «Χριστός Ανέστη» που ηχούσε στον αέρα σηματοδότησαν τη φετινή Ανάσταση στην Λέσβο.


Με κατάνυξη οι κάτοικοι και επισκέπτες της Λέσβου γιόρτασαν και φέτος στις εκκλησίες όλης της Λέσβου την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Οι Ναοί είχαν πλημμυρίσει από κόσμο που στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης έψαλλαν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη ενώ οι ουρανοί φωτίστηκαν από πυροτεχνήματα και βαρελότα.

Με την Ανάσταση του Κυρίου, απ' άκρη σ' άκρη της Λέσβου, κορυφώθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ)

Η οικογένεια του lesvospost.com σας εύχεται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα. Χριστός Ανέστη!

Το LesvosPost.com στην ενορία του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου στην Καλλιθέα Μυτιλήνης

Πλήθος πιστών παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καλλιθέα Μυτιλήνης παρουσία μάλιστα και της πρώην Δ/ντριας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του AΝΤ1 Κατερίνας Γκαγκάκη.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με την προσμονή των πιστών για καλύτερες ημέρες εν μέσω οικονομικής κρίσης, το «Χριστός Ανέστη» εψάλει στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Μυτιλήνη.
Η κάμερα του L.P βρέθηκε στην Αναστάσιμη Λειτουργία και κατέγραψε αποσπάσματα από αυτή αλλά και το Χριστός Ανέστη μέσα σε πυροτεχνήματα και πολλά…βεγγαλικά που έκαναν πραγματικά την νύχτα μέρα..

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες