ΠΑΕ Καλλονή: «Το ποδόσφαιρο –το οποίο συμφωνούμε πως θέλει αλλαγές– δεν αλλάζει με αποκλεισμό και απομόνωση»

Κυβέρνηση και ΕΠΟ εξακολουθούν και δεν βρίσκουν κοινή γραμμή πλεύσης. Ο κίνδυνος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη συνεχίζει να υφίσταται και ο λόγος δίνεται στις ΠΑΕ της Superleague.


Διαβάστε την δήλωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής για το νέο νομοσχέδιο του ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο πιθανού grexit

ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ: ''Στο παραμύθι του κ. Κοντονή ο δράκος είναι οι ΠΑΕ''

''Ο κ. Κοντονής ξεκίνησε με ημίμετρα όπως η διεξαγωγή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών*. Τίποτα δεν εκμεταλλεύτηκε από τον χρόνο που θεωρητικά επιδίωξε να πάρει εκείνες τις ημέρες. Δεν έμαθε όμως και τίποτα ο κ. Υπουργός. Στην περίπτωσή του αισθανόμαστε πως πιο επικίνδυνη από την αμάθεια δεν είναι η ημιμάθεια αλλά η παντελής άγνοια και το επιβεβαιώνουμε σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του, μέσα από τις ασαφείς θέσεις του και τις υπεκφυγές στις εύλογες ερωτήσεις «μετά το νομοσχέδιο τι;». Το ποδόσφαιρο –το οποίο συμφωνούμε πως θέλει αλλαγές– δεν αλλάζει με αποκλεισμό και απομόνωση. Ούτε με επιθετική πολιτική. Δεν αλλάζει με την εξάλειψη των αγωνιστικών κινήτρων, την ευρωπαϊκή φίλαθλη απομόνωση και την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική υπονόμευση. Στο παραμύθι του κ. Κοντονή ο δράκος είναι οι ΠΑΕ. Το μειονέκτημά του είναι πως ο κ. Υπουργός έκατσε στη θέση του υπουργού ενώ δε φαίνεται πως πέρασε ποτέ από τη θέση του φιλάθλου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει καλύτερο όχι για το κράτος ή τους θεσμούς, ούτε καν για το ίδιο, αλλά για τους φιλάθλους του.

*Η Καλλονή από τους 17 εντός έδρας αγώνες θα παίξει φέτος τους 13 μπροστά στο κοινό της. Τα δύο παιχνίδια εξαιτίας της απόφασης του κ. Κοντονή''.