Συνάντηση της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου με τους διοικητές της Πυροσβεστικής Διοίκησης ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου

Θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και την ενίσχυση της ασφάλειας ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, συζητήθηκαν στη συνάντηση της Περιφερειάρχη με το  νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου και το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.


Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, ο  νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου αρχιπύραρχος κ. Ελευθέριος Ελευθεριάδης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης πύραρχος κ. Νικόλαος Μπαμπάκος, επισκέφθηκαν την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε. Λέσβου κ. Στρατής Κύτελης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και την ενίσχυση της ασφάλειας ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.


Επίσης, εξετάστηκαν τρόποι συντονισμού των φορέων για την υλοποίηση δράσεων που απαιτούνται αυτή την εποχή, όπως η αποκατάσταση της προσβασιμότητας στους δασικούς δρόμους.