Στην Χίο η Αντιπεριφερειάρχης Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη και η Εντεταλμένη Π.Σ Αγγελική Σαραντινού

Θέματα κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού συζήτησαν κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής τους στη Χίο η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα Αγγελική Σαραντινού.


Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα Αγγελική Σαραντινού,  πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Απριλίου επίσκεψη στη Χίο.

Την πρώτη μέρα παραμονής τους στο νησί επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη φορέων κοινωνικής μέριμνας και εθελοντικών οργανώσεων, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κκ Σταμάτη Κάρμαντζη και Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, των Περιφερειακών Συμβούλων κκ Κώστα Βεργίνα, Παύλου Καλογεράκη και Παντελή Μπουγδάνου, εκπροσώπων του Δήμου Χίου, της Εκκλησίας και ευπαθών ομάδων. Παρουσιάστηκε το έργο τους και συζητήθηκαν τα προβλήματα καθώς και οι δυνατότητες επίλυσής τους σε συνεργασία με την Περιφέρεια.


Την επόμενη μέρα η κα Γόμου και η κα Σαραντινού πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Κιβωτό του Κόσμου στο Αίπος και στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, φορείς με τους οποίους η Περιφέρεια διατηρεί συστηματική συνεργασία.