Συναντήσεις του Δήμαρχου Λέσβου με τους διοικητές της Πυροσβεστικής και τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκαν ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Αριστείδης Καλάργαλης.


Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκαν χθες το πρωί στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Ελευθέριος Ελευθεριάδης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Πύραρχος, Νικόλαος Μπαμπάκος, όπου συνεργάστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα στα οποία εμπλέκονται οι συγκεκριμένοι φορείς, με έμφαση στην προετοιμασία ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Γαληνός, ευχήθηκε στον κ. Ελευθεριάδη και στον κ. Μπαμπάκο, καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λέσβου, θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Τόσο ο κ. Ελευθεριάδης, όσο και ο κ. Μπαμπάκος, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και δήλωσαν βέβαιοι ότι θα υπάρξει εξαιρετική συνεργασία.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με το νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Αριστείδη Καλάργαλη, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο κ. Γαληνός ευχήθηκε στον κ. Καλάργαλη, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, τονίζοντας ότι προσβλέπει στην από κοινού γόνιμη συνεργασία, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.


Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, με τη σειρά του, ευχαρίστησε το Δήμαρχο δηλώνοντας βέβαιος, ότι η συνεργασία Δήμου με τη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης θα είναι εποικοδομητική και αποτελεσματική.