Έρχεται τον Ιούλιο η μεγαλύτερη εμπορική - τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην Μυτιλήνη.. η 3η expo-AEGEAN 2015 -ΧΟΡΗΓΟΣ επικοινωνίας LesvosPost.com

3 με 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 3η συνεχόμενη φορά η Ελληνοτουρκική Έκθεση «expo – AEGEAN 2015» στο παρκινκ Μυτιλήνης (εμπορικά λιμάνι) που διοργανώνει η εταιρεία «ΗΧΩ Α.Ε.»


Η «expo – AEGEAN» είναι παράρτημα της εταιρείας οπτικοαουστικών συστημάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» µε έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση εμπορικών – τουριστικών – παραγωγικών – πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στην Τουρκία.

Tο 2013 και 2014 η «expo – AEGEAN» διοργάνωσε την 1η και 2η εμπορική – τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην Μαρίνα Μυτιλήνης µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 170 επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Τις εκθέσεις αυτές επισκέφθηκαν περισσότεροι των σαράντα χιλιάδων επισκεπτών και οι οποίες κατά γενική οµολογία στέφθηκαν µε πλήρη επιτυχία.

Έτσι, µε την εμπειρία των δυο προηγούμενων ετών, φέτος χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια την «expo – AEGEAN 2015» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από 3 έως 6 Ιουλίου µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 140 επιχειρήσεων και φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.
Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία µμεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των μεγαλουπόλεων της χώρας µας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας.

Το μεγάλο στοίχημα όλων µας είναι να µετατρέψουµε την οικονομική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία µε τους γείτονες Τούρκους.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ένας ύψιστος και µοναδικός : H απόλυτη επιτυχία.

Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους ότι έχουµε µεγάλη εµπειρία, τεχνογνωσία και την υλικοτεχνική υποδοµή για τη διοργάνωση µεγάλων εκθέσεων, φεστιβάλ, συναυλιών κ.λ.π. µε σπουδαία «δείγµατα γραφής».

Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό που διαθέτουµε, καθώς και οι εξειδικευµένοι µας συνεργάτες, εγγυώνται για το επιτυχηµένο παρόν και το µέλλον της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ «expoAEGEAN».

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω επιδιώξεων και επιτυχημένων αποτελεσμάτων είναι η επίτευξη φέτος µιας σοβαρής δικής σας συνεργασίας µαζί µας, η οποία θα τεθεί πάνω σε σταθερές βάσεις και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πλήρη επιτυχία και προβολή της επιχείρησής σας ειδικότερα και της έκθεσής µας γενικότερα.

∆οµή : Για το σκοπό αυτό θα στηθεί στον χώρο του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης ένας πολύ µμεγάλος αριθμός περιπτέρων (παγόδες) ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων (5µ. x 5µ.) και (3µ. x 3µ) .

Επίσης σε χώρο ειδικά διαµορφωµένο θα στηθούν δύο εξέδρες και πολύ µμεγάλος αριθμός καθισμάτων. Στην πρώτη εξέδρα θα πραγματοποιηθούν οι τρεις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων της Ελλάδας (σύντομα θα ανακοινωθούν) και στη δεύτερη εξέδρα µουσικοχορευτικές παραστάσεις, γιορτές γευσιγνωσίας, επίδειξη µόδας, διαγωνισμοί και πολλές άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Συµµετοχή : Στην έκθεση µπορούν να συµµετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εµπορίου και µεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισµοί, ξενοδοχειακές µονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιµελητήρια, ΟΤΑ από τα νησιά του Αιγαίου την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Τουρκία. ενικές κατηγορίες εκθεµάτων : – Αγροτικά – Προϊόντα – Μηχανήµατα – Κτηνοτροφικά – Βιοµηχανικά προϊόντα – ∆ερµάτινα είδη ένδυσης & υπόδησης – ∆οµικά υλικά – Μονωτικά υλικά – ∆ιακοσµητικά υλικά – Ηλεκτρολογικός εξοπλισµός – Φωτισµός – Ηχητικά συστήµατα – Μουσικά όργανα – Έπιπλα – Κουφώµατα – Έπιπλα κουζίνας – Είδη υγιεινής. – Επαγγελµατικός εξοπλισµός ξενοδοχείων – εστιατορίων – Κλιµατισµός – Ψύξη – Θέρµανση – Τζάκια – Εναλλακτικές µορφές ενέργειας – Φωτισµός LED – Ηλεκτρονικά – Συστήµατα πληροφορικής – Κινητή τηλεφωνία – Υπηρεσίες επικοινωνίας. – Τρόφιµα – Ποτά – Ποτοποιίες – Τυποποιηµένα προϊόντα. – Εποχιακά είδη – χόµπι – Είδη camping – αλιείας – marine service. – Υπηρεσίες Υγείας – Ασφάλισης – Εκπαίδευση – Ταξιδιωτικά γραφεία – Τουριστικοί οργανισµοί – Ξενοδοχεία .

Προβολή: Για την έξωθεν καλή µαρτυρία της, η «expo-AEGEAN 2015» τίθεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα υπουργείων, Α΄και Β΄ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιµελητηρίων και µεγάλων φορέων.

Η έκθεση διαφημίζεται μήνες πριν στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά µέσα,τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των χορηγών επικοινωνίας σε τοπικό, νησιωτικό, Αθηναϊκό και Τουρκικό επίπεδο.

Η συµµετοχή σας στην «expo-AEGEAN» σας δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον ειδικό ενημερωτικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Τουρκικά και τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου , στα μέσα μεταφοράς , στα επιμελητήρια των πόλεων της Ελλάδας, στις πρωτεύουσες των νομών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των παραλίων της Τουρκίας που θα συµµετάσχουν στην έκθεση.

Τέλος θα γίνει αφισοκόλληση 10.000 αφισών.

Φέτος η έκθεση θα έχει δωρεάν είσοδο για τους επισκέπτες ενώ οι συναυλίες θα έχουν μικρό αντίτιμο και διοργανωτής αυτών είναι η εταιρεία Star from zero

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Για το πρόγραμμά των εκδηλώσεων θα ενημερωθείτε σύντομα μέσα από το www.LesvosPost.com οπού και θα καλύψει οπτιακουστικα και φωτογραφικά όλη την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της expo - Aegean καθώς και στα τηλ: 22510 48111 fax: 22510 48113 e-mail: hxw@otenet.gr

Επικοινωνία :

Γραφείο : 22510 - 48111 fax: 22510 - 48113 e-mail : hxw@otenet.gr
Υπεύθυνος έκθεσης : ∆ηµήτρης Τσαµουράς τηλ: 6945-703898
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ειρήνη Κανλή τηλ :6972- 080220

www.expoaegean.gr